Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

“Αναμένεται λύση στην πάροδο Σισμάνη”, σύμφωνα με τους κατοίκους

Με νέα επιτολή τους, οι περίοικοι του δρόμου Βλαχερνών και Ελπίδας πάροδος Σισμάνη που δημοσιοποίησαν το πρόβλημα με την κακή κατάσταση του οδοστρώματος, σημειώνουν πως πλέον «Αναμένεται κάποια λύση”.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

Μετά από τη δημοσιοποίηση του προβλήματος του συγκεκριμένου δρόμου στις 11/11/2018 αλλά και στις 11/12/2018 φαίνεται ότι κάτι πάει να γίνει.

Κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε από το Δήμο Αγρινίου και συγκεκριμένα από την υπεύθυνη του Γραφείου τύπου του Δήμου Αγρινίου κ. Ρούλα Φλώρου υπογράφτηκε σύμβαση για το συγκεκριμένο έργο, στις 25/11/2018.

Θα έπρεπε όμως από την πρώτη δημοσιοποίηση που κάναμε 11/11/2018 να υπάρχει ενημέρωση από πλευράς Δήμου Αγρινίου,ότι αναμένετε σύμβαση για το έργο,πράγμα που δεν έγινε.

Ας ελπίσουμε ότι η ανακατασκευή του δρόμου θα γίνει σύντομα..

Έπρεπε το θέμα να δημοσιοποιηθεί στα site και στα ραδιόφωνα και να πάρει διαστάσεις για να βρούμε άκρη.

Βέβαια αν δε δούμε δε θα πειστούμε.

Εδώ θα είμαστε .Αν δε γίνει τίποτα θα επανέλθουμε.

ΥΓ 1. Δεν ξεχνάμε όμως και το πρόβλημα της λαϊκής αγοράς που γίνεται κάθε Πέμπτη.Περιμένουμε και σε αυτό το ζήτημα λύσεις.Αλλιώς θα επανέλθουμε .

Υ.Γ 2. Τέλος θα θέλαμε όλοι εμείς οι κάτοικοι της οδού Βλαχερνών και Ελπίδας πάροδος Σισμάνη να ευχαριστήσουμε όλα τα site της περιοχής που φιλοξένησαν το πρόβλημά μας ώστε να αναδειχτεί και να βρεθεί λύση. Επίσης ευχαριστούμε και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης που μετέδωσαν το πρόβλημά μας. Τέλος ευχαριστούμε ορισμένα site και ραδιόφωνα που παρόλο ενημερώθηκαν για το πρόβλημα ,σχετικά με την κατάσταση του δρόμου δεν μας φιλοξένησαν.

Θεόδωρος Σίμος

Γρηγόρης Φωλιάς

Γιάννης Ζήσης

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close