ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Ανάπλαση πάρκου και Χαρ. Τρικούπη στις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Αγρινίου

Σημαντικές αποφάσεις και στην σημερινή συνεδρίαση (5/10) έλαβε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αγρινίου.

Σε αυτές περιλαμβάνονται η ανάθεση της σύμβασης του έργου για την ανάπλαση του Πάρκου καθώς και η κατακύρωση αποτελέσματος δημοπρασίας για την ανάθεση της σύμβασης της ανάπλαση της οδού Χαριλάου Τρικούπη και σύνδεση του Εμπορικού Κέντρου Αγρινίου με το Επιχειρηματικό Κέντρο στην Ν.Α. είσοδο.


Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Επιτροπής και αντιδήμαρχος Βασίλης Φωτάκης, με ανάρτηση του στο facebook ενημερώνει σχετικά:

«Προχωρήσαμε στην ανάθεση της Σύμβασης του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» προϋπολογισμού 2.191.371,26 €.

Προχωρήσαμε στην κατακύρωση αποτελέσματος δημοπρασίας για την ανάθεση της Σύμβασης του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΔΟΥ ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ Ν.Α. ΕΙΣΟΔΟ ΠΟΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ», προϋπολογισμού 3.000.000,00 €.

Εγκρίναμε την Μελέτη του έργου «Ανακατασκευή επιφάνειας ταρτάν στίβου Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ» Δήμου Αγρινίου Νομού Αιτ/νίας» συνολικού προϋπολογισμού 888.841,00 €.

Προχωρήσαμε στην κατακύρωση αποτελέσματος δημοπρασίας για την ανάθεση της Σύμβασης του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ – ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ», προϋπολογισμού 3.350.000,00 €.

Προχωρήσαμε στην κατάρτιση των όρων διακήρυξης του έργου: «Ενεργειακή Αναβάθμιση Σχολικού Συγκροτήματος 2ου & 6ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου Δήμου Αγρινίου» προϋπολογισμού 1.300.000,00 €.

Εγκρίναμε την Μελέτη και προχωρήσαμε στην κατάρτιση των όρων διακήρυξης του έργου: «ΑΡΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ (ΛΕΠΕΝΟΥΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ” προϋπολογισμού 349.999,99 €.

Εγκρίναμε την Μελέτη και προχωρήσαμε στην κατάρτιση των όρων διακήρυξης για: «Προμήθεια επιβατηγού οχήματος τύπου SUV για τις ανάγκες του Δήμου Αγρινίου» με Προϋπολογισμό 39.000,00 Ευρώ.

Προχωρήσαμε στην κατακύρωση αποτελέσματος ανοικτού διαγωνισμού για «Προμήθεια λεωφορείου για τις ανάγκες της στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης (ΣΥΔ) – οικοτροφείων του εργαστήριού «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» αξίας 74.900,00 Ευρώ πλέον ΦΠΑ 24 %

Εγκρίναμε την Μελέτη (Τεχνικών Προδιαγραφών) – και προχωρήσαμε στην κατάρτιση των όρων διακήρυξης ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την “Σίτιση μαθητών του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου με Προϋπολογισμό 168.370,00 Ευρώ.

Εγκρίναμε την Μελέτη και προχωρήσαμε στην κατάρτιση των όρων διακήρυξης του έργου: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ / ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ & ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΙΣΤΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ (Γ’ ΦΑΣΗ)” προϋπολογισμού 349.999,99 €.

Εγκρίναμε την Μελέτη και προχωρήσαμε στην κατάρτιση των όρων διακήρυξης του έργου: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ Τ.Κ. ΣΠΟΛΑΪΤΑΣ” προϋπολογισμού 120.000,00 € .
Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε».

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button