Αυτοδιοίκηση

Παρέμβαση Μοσχολιού για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αγρινίου

po-dimotiko-symvoulio-agriniou-22-2-2017 (1)Τον κώδωνα του κινδύνου για τις προνοιακές Δομές του Δήμου Αγρινίου, κρούει με αναρτηση του στο facebook ο πρώην Δήμαρχος Π. Μοσχολιός, καλώντας τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και δημοτική αρχή να αναλάβουν πρωτοβουλίες, αντί να αντιπαρατίθενται για τις επιχορηγήσεις.

Αναλυτικά:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου πανηγυρίζει γιατί η Κυβέρνηση εφαρμόζει την μνημονιακή υποχρέωση όπως και προηγούμενες κυβερνήσεις, να μειώσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης και επιχορηγεί τους Δήμους της Χώρας και μεταξύ αυτών και τον Δήμο Αγρινίου.
Η Δημοτική Αρχή πανηγυρίζει γιατί “πέτυχε” την επιχορήγηση του Δήμου από την Κυβέρνηση και μάλιστα ανεπιστρεπτί, όπως άλλωστε συμβαίνει και σε άλλους Δήμους.

Κατά τα άλλα δεν ασχολείται κανένας με τις κοινωνικές δομές του Δήμου (κοινωνικό παντοπωλείο, ιατρείο, οδοντιατρείο, φαρμακείο κ.α.),που με πολύ κόπο δημιουργήσαμε και εξυπηρετούν χιλιάδες συμπολίτες μας και από 1-3-2017 μένουν χωρίς εργαζόμενους.
Οι συμβάσεις τους μετά από πολλές παρατάσεις έληξαν στις 28-2-2017, είναι απλήρωτοι για αρκετούς μήνες και η προκήρυξη ΑΣΕΠ για πρόσληψη νέων δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη.
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν!!!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close