Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Παράταξη Σπηλιόπουλου: “Η Περιφέρεια αναγνώρισε το λάθος της για τα βιορευστά στις Φυτείες”

“«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αναζήτησε τις τελευταίες γνωμοδοτήσεις και ήδη δρομολογεί την επανάκριση της γνωμοδότησης».

Αυτή ήταν η ουσία της απάντησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην ανακοίνωση και στις δηλώσεις του υποψηφίου Περιφερειάρχη, Κώστα Σπηλιόπουλου, για το ζήτημα της Εγκατάστασης Μονάδων Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από βιορευστά, στην περιοχή Φυτειών του Δήμου Ξηρομέρου.”

Τα παραπάνω υποστηρίζει με ανακοίνωση της η παράταξη του κ. Σπηλιόπουλου που επανέρχεται στο θέμα των μονάδων βιορευστών στις Φυτείες, εκφράζοντας την ικανοποίηση της, επειδή το ζήτημα θα επανακριθεί από την αρμόδια Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος

«Μας ικανοποιεί απόλυτα η παραδοχή του λάθους και της ευθύνης της πλειοψηφίας της Επιτροπής Περιβάλλοντος και φυσικών πόρων του Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Δ.Ε.

Όσο για το ύφος της όλης ανακοίνωσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας το αφήνουμε στην κρίση των κατοίκων του Ξηρομέρου», αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης «Δυτική Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ», του Κ. Σπηλιόπουλου.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close