Γεγονότα

Παράταξη Σωτηρόπουλου: "Από εδώ και στο εξής, τίποτε δεν θα είναι ίδιο στο Επιμελητήριο"

epimelitiriaki-ananeosi-1Ανακοίνωση του Γιώργου Σωτηρόπουλου για το αποτέλεσμα των επιμελητηριακών εκλογών. Ο επικεφαλής της “Επιμελητηριακής Ανανέωσης, προϊδεάζει για κινήσεις, σε ότι έχει να κάνει με “αντιδεοντολογικούς όρους” που ετέθησαν από το “κατεστημένο” του Επιμελητηρίου και που ήταν εκείνοι που , όπως αναφέρεται,  έκριναν το αποτέλεσμα στις εκλογές.

Διαβεβαιώνει μάλιστα πως ο συνδυασμός δεν είναι άθροισμα φιλοδοξιών, αλλά θα υπηρετήσει με συνέπεια και πίστη τον επαγγελματία της Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Συνάδελφοι και φίλοι επαγγελματίες

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την στήριξη από τον κόσμο της δουλειάς στην προσπάθεια της Επιμελητηριακής Ανανέωσης και στο πρόσωπό μου.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Δόθηκε μια σπουδαία  μάχη που έφερε ένα αποτέλεσμα πρωτοφανές απέναντι στο κατεστημένο, μια μάχη που οριακά δεν κερδήθηκε λόγω των αντιδεοντολογικών όρων που ετέθησαν και οι οποίοι θα κριθούν προσεχώς, όπως και όπου πρέπει.

Το σπουδαιότερο συμπέρασμα που εξάγεται από τις εκλογές είναι πως, από δω και στο εξής, τίποτε δεν θα είναι ίδιο στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, στα συμβούλια, τα όργανα και την διοίκηση εν γένει.

Η Επιμελητηριακή Ανανέωση, όπως έχουμε ξαναπεί, δεν είναι ένα άθροισμα φιλοδοξιών, φτιάχτηκε για να υπηρετήσει τον επαγγελματία της Αιτωλοακαρνανίας και αυτό θα πράξει με συνέπεια και με πίστη στις αρχές που την δημιούργησαν.

Με την δύναμη που μας έδωσε ο Αιτωλοακαρνάνας επιχειρηματίας θα παλέψουμε, ως μια ομάδα ενωμένη, για διαφάνεια και προοπτική. Το υποσχόμαστε σε όσους μας πίστεψαν και μας στήριξαν, στο μέλλον του τόπου αλλά και στους εαυτούς μας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button