Εκλογές

Παράταξη Μοσχολιού: "Ικανός αντιγραφέας μας ο Τραπεζιώτης, δεν άλλαξε ούτε κόμμα"

po-logo-mosxoliosΗ παράταξη του Παύλου Μοσχολιού, παραθέτοντας μάλιστα τα σχετικά έγγραφα, κατηγορεί την παράταξη του πρώην δημάρχου Θεστιέων, ότι αντιγράφει και μάλιστα χωρίς να αλλάξει ένα κόμμα παρουσιάζοντας ως προτάσεις του την εισήγηση του Π. Μοσχολιού και την σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου για το νέο ΕΣΠΑ.

Αναλυτικά:

“Ο κ. Τραπεζιώτης, μετά τις άριστες επιδόσεις του στην κατασυκοφάντηση και την ανύπαρκτη σκανδαλολογία, αποδεικνύεται και ικανός αντιγραφέας.

Τα 27 σημεία του προγράμματός του για το Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης 2014 – 2020, αποτελούν πιστή αντιγραφή (ακόμη και στις παρενθέσεις, τις παύλες και τα κόμματα) τμημάτων της  249/28 Αυγούστου 2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία λήφθηκε μετά από εισήγηση του Δημάρχου Παύλου Μοσχολιού και δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια με ΑΔΑ ΒΛ9ΒΩ65-ΥΘΓ.

Και φυσικά, πουθενά δεν αναφέρει την πηγή.

Πουθενά δεν αναφέρει ότι υιοθετεί την πρότασή μας, στην οποία δεν συμπληρώνει ούτε ένα κόμμα.

Δυστυχώς, εκεί οδηγεί η έλλειψη γνώσης, επιχειρημάτων και δημιουργικών προτάσεων για το μέλλον του Αγρινίου.

Ο κ. Τραπεζιώτης δεν έχει τίποτε να προσφέρει στο Αγρίνιο και τους πολίτες του, γιατί ποτέ δεν το αγάπησε.

Δεν επεξεργάστηκε και δεν σχεδίασε ποτέ ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων και παρεμβάσεων.

Απλώς αντέγραψε.

Καλούμε όλους εκείνους που έστω και για λίγο πίστεψαν και ακολούθησαν τον κ. Τραπεζιώτη, να συστρατευτούν μαζί μας, για να υλοποιήσουμε το πλήρες, τεκμηριωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμά μας για έναν σύγχρονο, ευρωπαϊκό, ανταγωνιστικό, δημιουργικό, ανοιχτό και βιώσιμο Δήμο Αγρινίου.”

Σημείωση: Για την απόδειξη των λεγομένων μας παραθέτουμε κείμενο του προγράμματος του κ. Τραπεζιώτη και την 249/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δείτε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου εδώ 1 

Δείτε τις προτάσεις της παράταξης Τραπεζιώτη εδώ 2 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button