ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Παράταξη Κατσιφάρα: «Με δική μας πρωτοβουλία, η ακρίβεια θα συζητηθεί στο Περιφερειακό»

Για προκλητική καθυστέρηση στη συζήτηση του θέματος των επιπτώσεων της ακρίβειας, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, κατηγορεί την περιφερειακή αρχή, η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Δικαίωμα στην Πρόοδο».

Το θέμα πρόκειται να συζητηθεί στο Περιφερειακό την Τετάρτη με την παράταξη Κατσιφάρα να σημειώνει πως η συζήτηση του θέματος γίνεται υποχρεωτικά λόγω της πρωτοβουλίας της και όχι επειδή συναίνεσε η περιφερειακή αρχή.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την επόμενη Τετάρτη 16 – 3 – 22, φιλοτιμήθηκε η Περιφερειακή Αρχή να φέρει προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο το κρίσιμο Θέμα της ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ, των ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΩΝ και της ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑΣ που έφεραν ασφυξία στις ΜΜ Επιχειρήσεις, τα νοικοκυριά και την τοπική οικονομία.

Στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια καμία αναφορά δε γίνεται στο ότι το θέμα έρχεται προς συζήτηση με πρωτοβουλία της περιφερειακής ομάδας ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ και την συλλογή 17 υπογραφών των μελών μας. Άρα η συζήτηση του θέματος γίνεται υποχρεωτικά λόγω της πρωτοβουλίας μας και όχι επειδή εσείς συναινέσατε.

Εσείς το μόνο που κάνατε ήταν να καθυστερήσετε, προκλητικά, επί 20 ημέρες για να οριστεί η συνεδρίαση του σώματος.

Δεν πειράζει, έστω και τώρα θα δοθεί η δυνατότητα το Περιφερειακό Συμβούλιο να χαράξει τη στρατηγική της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση των συνεπειών από το ράλι των συνεχών ανατιμήσεων και των στρεβλώσεων που διαμορφώνονται.

Κύριοι της Περιφερειακής Αρχής,

όσο και να προσπαθείτε να οικειοποιηθείτε την πολιτική πρωτοβουλία μας ή να παραχαράξετε την αλήθεια δεν θα πετύχετε τίποτα. Οι πολίτες γνωρίζουν. Το μόνο που επιτυγχάνετε είναι να δείξετε το πραγματικό πολιτικό ειδικό σας βάρος.

Σε κάθε περίπτωση, δεν σας τιμά μια τέτοια πολιτική αντίληψη και πρακτική.

Ο δρόμος του Αγώνα, της Ελπίδας και της Αξιοπιστίας είναι Μπροστά μας».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button