ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Παράταξη Καραπάνου: “Ο κατήφορος του Π. Παπαδόπουλου, δεν έχει σταματημό”

“Δεν έχει σταματημό ο ηθικός και  πολιτικός κατήφορος της παράταξης “Κοινωνία Μπροστά” και του επικεφαλής του Παναγιώτη Παπαδόπουλου!”, αναφέρεται σε ανακοίνωση – απάντηση της παράταξης “Δήμος για τα Παιδιά μας” του Ν. Καραπάνου.

Πρόκειται για την απάντηση σε ανακοίνωση της παράταξης “Η Κοινωνία Μπροστά” σχετικά με την διένεξη, που όπως αναφέρεται υπήρξε μεταξύ δυο εργαζομένων σε κοινωνική δομή του δήμου Μεσολογγίου, που μάλιστα είναι και υποψήφιοι με τον κ. Καραπάνο.


Η απάντηση:

“”Υφαρπάζοντας” ακόμα και απόρρητα προσωπικά έγγραφα απο “μαγαζιά” κολλητών του με πρωτοφανείς ενέργειες δηλητηριάζει την πολιτική ζωή του τόπου . Παραπέμποντας στις σκοτεινότερες σελίδες της αυτοδιοίκησης πανελλαδικά η “Κοινωνία Μπροστά”  δεν δίστασε σήμερα να παραβιάσει όχι μόνο προσωπικά δεδομένα συμπολιτών μας αλλά ακόμη και το άρθρο 271 του Ποινικού Κώδικα προς δημιουργία εντυπώσεων!

Με φθηνά κουτσομπολιά και τη γνωστή τακτική , άκουσα, έμαθα αλλά έχω και στοιχεία στη διάθεση μου αν χρειαστεί …. και χωρίς κανένα έννομο συμφέρον για την κοινωνία του Μεσολογγίου τα βάζει με το ΚΔΑΠ και την διευθύντρια του που συμπτωματικά είναι και υποψήφια στο συνδυασμό “δήμος για τα παιδιά μας”!

Υποστηρίζει μέσω νέας επιστολής πως έμαθε οτι καταγγέλλει συνυποψήφιο της για μη έγκυρη προσέλευση στην υπηρεσία ..αλλά επιμελώς δεν  μας λέει απο που έμαθε για την καταγγελία!

κ. Παπαδόπουλε θα σας το ξαναπούμε για πολλοστή φορά!

Ασχοληθείτε επιτέλους με το Νοσοκομείο της πόλης ή με  το συνδυασμό του κολλητού σας κ. Σκαρμούτσου που κρίθηκε καλύτερος απο εσάς για αρχηγός της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ!

Στα περί  προσέλευσης δημοσίων υπαλλήλων αυτό που πρέπει να σας απασχολεί αποκλειστικά  είναι η έγκαιρη προσέλευση των ασθενοφόρων του Νοσοκομείου που διοικείτε  για να μην χάνονται νέοι άνθρωποι όπως συνέβη προχθές για παράδειγμα  όπου το ασθενοφόρο άργησε κοντά στην μισή ώρα  για μια διαδρομή λιγότερη των δυο λεπτών!

Μην χτυπάτε  και μάλιστα με τόσο φθηνό τρόπο την καλύτερη δομή του Δήμου και μάλιστα  για θέματα που λύνονται μεταξύ των υπαλλήλων γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να βρεθείτε αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη για μια ακόμη φορά!

Ως προς την ουσία της επιστολής που στείλατε θα αποφύγουμε να σας απαντήσουμε ή να διαψεύσουμε κάτι …θα ασχοληθούν εξάλλου άλλοι με αυτό!

Θα αρκεστούμε να σας πούμε μόνο: “Βρείτε τα με την δικαιοσύνη γιατί έχουμε την αίσθηση οτι πάλι σας ψάχνει σήμερα τόσο εσάς όσο και το “συνεργό” της ανακοίνωσης σας.

Τελικά σε αυτές τις εκλογές δεν έχουμε καταλάβει τι στόχο έχετε!

Μήπως τελικά κ. Παπαδόπουλε ο στόχος σας είναι να καταλήξετε ο “αυτοφοράκιας” των Δημοτικών Εκλογών στο Μεσολόγγι;”

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap feta rizotto 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button