Ροή Ειδήσεων

Παράταση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην ε.ο. Ακτίου – Βόνιτσας

epi-erga-dromos2Ανακοίνωσε εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας που αφορά την παράταση ισχύος των προσωρινών  κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της παρακαμπτήριας οδού  από την χ/θ 6+280  έως 6+720  της Π.Ε.Ο. Ακτίου – Βόνιτσας  για την υλοποίηση του έργου »κατασκευή οδικής σύνδεσης της περιοχής Ακτίου με τον δυτικό άξονα βορρά- νότου»

ΑΡΘΡΟ (1)

Την παράταση ισχύος της υπ’ αριθ. α/α (4) απόφασής  μας,  περί την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητος και την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων, από την χ/θ 6+280  έως 6+720 του Νέου αυτοκινητόδρομου, για την ασφαλή εκτροπή της κυκλοφορίας της υφιστάμενης Π.Ε.Ο. Ακτίου – Βόνιτσας και την υλοποίηση του έργου ΄΄ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΚΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΒΟΡΡΑ- ΝΟΤΟΥ΄΄,  λόγω εκτελούμενων εργασιών, μέχρι την 31/08/2017.

ΑΡΘΡΟ (2)

Κατά το  ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και εργαομένων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη, από τα άρθρα 9 & 10 του Κ.Ο.Κ., σήμανση με μέριμνα της ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ  Α.Ε. και σύμφωνα με την υπ’ αριθ. α/α (6) σχετική εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.

ΑΡΘΡΟ (3)

Η ισχύς της παρούσας απόφασης έχει ισχύ από την δημοσίευσή της , σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν. 3862/2010 και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης, μέχρι την ως άνω χρονική διάρκεια.

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Α.Τ. Βόνιτσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button