Δυτική Ελλάδα

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Κέντρο Υγείας Κατούνας

epi-kentroygeias-katounaΚάτοικοι και φορείς της Κατούνας καλούν για σήμερα Πέμπτη 11 Ιουλίου , στις 10:00 το πρωί,  σε παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από το Κέντρο Υγείας Κατούνας.
Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί  το Κέντρο Υγείας υποβαθμίζεται συνεχώς, είναι υποστελεχωμένο και με τεράστιες ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.
Το Κέντρο Υγείας Κατούνας, το οποίο καλύπτει την ευρύτερη περιοχή του π. Δήμου Μεδεώνος και όχι μόνο, έχει υποβαθμιστεί σημαντικά και πλέον υπολειτουργεί λόγω της έλλειψης επαρκούς προσωπικού (χαρακτηριστικό είναι ότι αυτή τη στιγμή στο Κέντρο Υγείας σταμάτησαν οι εφημερίες) με αποτέλεσμα να αδυνατεί να εξυπηρετήσει τους κατοίκους της περιοχής.
Οι Κάτοικοι και οι φορείς καλούν όλους τους κατοίκους να συμμετάσχουν στην αυριανή συγκέντρωση και να προχωρήσουν από κοινού σε δυναμική διεκδίκηση του δίκαιου αιτήματός τους για άμεση κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Υγείας και στελέχωσή του με το απαιτούμενο προσωπικό ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του και η κάλυψη των βασικών ιατρικών αναγκών των κατοίκων της περιοχής ειδικά στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας.

katounanews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close