ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Παράρτημα Αιτωλ/νίας ΕΜΕ: Συγχαίρει τους διακριθέντες μαθητές της περιοχής στην 38η Ολυμπιάδα Μαθηματικών

Συγχαρητήρια εκφράζει η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Νομού Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας για τους μαθητές Εμμανουήλ Πετράκη και Δημήτριο Καμμένο που διακρίθηκαν στην 38η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης».

Αναλυτικά:


Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Νομού Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει θερμά τους μαθητές μας Εμμανουήλ Πετράκη και Δημήτριο Καμμένο για την διάκριση τους στην 38η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης».

Ο μαθητής Εμμανουήλ Πετράκης κατετάγη 3ος πανελλαδικά στην κατηγορία «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» ΜΕΓΑΛΩΝ 2021 και θα αποτελέσει μέλος της Ελληνικής ομάδας που θα λάβει μέρος στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα, η οποία θα διεξαχθεί διαδικτυακά από 14 μέχρι 24 Ιουλίου 2021 με έδρα την Αγία Πετρούπολη.

Ο μαθητής Δημήτριος Καμμένος κατετάγη 9ος πανελλαδικά στην κατηγορία «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» ΝΕΩΝ 2021 και θα αποτελέσει αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής ομάδας που θα λάβει μέρος στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων, η οποία θα διεξαχθεί διαδικτυακά από 14 μέχρι 24 Ιουλίου 2021 με έδρα την Αγία Πετρούπολη.

Με αυτή τη διάκρισή τους, μας κάνουν υπερήφανους ως Αιτωλοακαρνάνες.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!»

 

Χορηγούμενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button