Παράπονα το Σαββατοκύριακο στην Αράχωβα Ναυπακτίας

Πολλά τα προβλήματα στην Αράχωβα και αυτό το Σαββατοκύριακο. Κακοκαιρία, βροχή και δυσκολίες στην διάνοιξη των δρόμων από κατολισθήσεις, σύμφωνα με τον κ. Τέλη Τσαρούχη και το e-nafpaktia.gr.

Αναφέρεται συγκεκριμένα;


“Δύο χειριστές του Δήμου Ναυπακτίας με δύο μηχανήματα  και ένα φορτηγό έδωσαν σημαντικές προσβάσεις σε κτηνοτρόφους της περιοχής δουλεύοντας ασταμάτητα μέχρι την νύχτα, ενώ ο εργολάβος που έχει αναλάβει τον καθαρισμό του δρόμου από το ρέμα Κλεινοβίτη έως την Αράχωβα δεν έδειξε το ίδιο ενδιαφέρον με αποτέλεσμα η διέλευση ΙΧ επιβατικών οχημάτων να παραμένει έως αυτή τη στιγμή πολλή δύσκολη έως αδύνατη  στο ρέμα Κλεινοβίτη.

Στα θετικά η άμεση ανταπόκριση αιρετών και εργαζομένων του Δήμου Ναυπακτίας στις εκκλήσεις των κατοίκων για βοήθεια, και η αμέριστη συνδρομή και παρουσία της Τροχαίας –Αστυνομίας Ναυπάκτου.

Στα αρνητικά η στάση μεγαλοεργολάβου.

Τα κατεβασμένα τηλέφωνα των Αιρετών της Περιφέρειας, καθώς και η απάντηση γνωστού προϊσταμένου της Περιφέρειας Αιτωλοακαρνανίας ότι υπερβάλουμε στη Αράχωβα γιατί κατά την γνώμη του όλα είναι άριστα, όπως τον ενημέρωσε ο παραπάνω μεγαλοεργολάβος και  ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Τα συμπεράσματα δικά σας.”

 

 

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress