Δυτική Ελλάδα

Παράπονα το Σαββατοκύριακο στην Αράχωβα Ναυπακτίας

epi-araxoba1Πολλά τα προβλήματα στην Αράχωβα και αυτό το Σαββατοκύριακο. Κακοκαιρία, βροχή και δυσκολίες στην διάνοιξη των δρόμων από κατολισθήσεις, σύμφωνα με τον κ. Τέλη Τσαρούχη και το e-nafpaktia.gr.

Αναφέρεται συγκεκριμένα;

“Δύο χειριστές του Δήμου Ναυπακτίας με δύο μηχανήματα  και ένα φορτηγό έδωσαν σημαντικές προσβάσεις σε κτηνοτρόφους της περιοχής δουλεύοντας ασταμάτητα μέχρι την νύχτα, ενώ ο εργολάβος που έχει αναλάβει τον καθαρισμό του δρόμου από το ρέμα Κλεινοβίτη έως την Αράχωβα δεν έδειξε το ίδιο ενδιαφέρον με αποτέλεσμα η διέλευση ΙΧ επιβατικών οχημάτων να παραμένει έως αυτή τη στιγμή πολλή δύσκολη έως αδύνατη  στο ρέμα Κλεινοβίτη.

Στα θετικά η άμεση ανταπόκριση αιρετών και εργαζομένων του Δήμου Ναυπακτίας στις εκκλήσεις των κατοίκων για βοήθεια, και η αμέριστη συνδρομή και παρουσία της Τροχαίας –Αστυνομίας Ναυπάκτου.

Στα αρνητικά η στάση μεγαλοεργολάβου.

Τα κατεβασμένα τηλέφωνα των Αιρετών της Περιφέρειας, καθώς και η απάντηση γνωστού προϊσταμένου της Περιφέρειας Αιτωλοακαρνανίας ότι υπερβάλουμε στη Αράχωβα γιατί κατά την γνώμη του όλα είναι άριστα, όπως τον ενημέρωσε ο παραπάνω μεγαλοεργολάβος και  ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Τα συμπεράσματα δικά σας.”

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close