Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Παράπονα στον Τροχό Αγρινίου: Σκουπίδια και χωματόδρομος προβληματίζουν τους κατοίκους (φωτο)

Εντονότατα παράπονα εκφράζει ο Γιάννης Γιαννακόπουλος για την κατάσταση που επικρατεί στον οικισμό Τροχός Αγρινίου.

Τα σκουπίδια, ελέω ασυνειδησίας, έχουν κατακλύσει τις δύο μεριές της επαρχιακής οδού Αγρινίου – Θέρμου ενώ στο βόρειο τμήμα του οικισμού, ο μοναδικός δημοτικός δρόμος παραμένει… χωματόδρομος, με τον Δήμο να μην υλοποιεί, όπως τονίζει, τη δέσμευσή του για ασφαλτόστρωση.

Τα όσα καταγγέλλει ο Γιάννης Γιαννακόπουλος αναλυτικά:

«Επαρχιακή οδός Αγρινίου-Θέρμου, στην περιοχή του οικισμού Τροχός Αγρινίου μόλις 2 χιλιόμετρα από το Αγρίνιο.

Εικόνα απαράδεχτη με κύρια ευθύνη των πολιτών….

Δεν είναι μόνο οι καφέδες, τα νερά και τα αναψυκτικά που πετάνε ανεξέλεγκτα πολλοί από τους οδηγούς των διερχομένων οχημάτων αλλά και σακούλες με σκουπίδια.
Η ευθύνη του Δήμου για το συγκεκριμένο θέαμα δεν είναι κύρια και αποκλειστική.

Θα πρέπει να συνδράμουν και οι πολίτες με το να μην πετάνε τα σκουπίδια στο δρόμο.

Αποκλειστική ευθύνη, στη συγκεκριμένη περιοχή, φέρει ο Δήμος Αγρινίου για την πλήρη αδιαφορία σε ένα μακροχρόνιο αίτημα πολιτών που είναι η βελτίωση του οδοστρώματος του μοναδικού δημοτικού δρόμου, εντός του βορείου τμήματος του προαναφερθέντος οικισμού που είναι προβληματικός, παρά την διαβεβαίωση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγρινίου εδώ και αρκετά χρόνια ότι θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την υλοποίηση του παραπάνω έργου».

Ένα Σχόλιο

  1. Ο χωματόδρομος που αναφέρει ο κ. Γιάννης Γιαννακόπουλος , είναι ο μοναδικός κοινόχρηστος δρόμος, στο βόρειο τμήμα του οικισμού.
    Το παράδοξο είναι ότι οι άλλοι 2 δρόμοι που οδηγούν στο νότιο τμήμα του αυτού οικισμού είναι από χρόνια ασφαλτοστρωμένοι???
    Με αναφορά αυτόν τον (χωματόδρομο – κοινόχρηστο δρόμο: Η πολεοδομία Αγρινίου, έχει εκδώσει οικοδομικές άδειες, οριοθετήσεις οικοπέδων ως προς την αρτιότητα τους, επέτρεψε αγοροπωλησίες οικοπέδων και άλλες διοικητικές πράξεις.
    Είναι απορίας άξιο γιατί στη συγκεκριμένη τοποθεσία, καθυστερεί η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αγρινίου να ασφαλτοστρώσει αυτόν τον δρόμο, που προϋπάρχει του 1945 ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button