Γεγονότα

Παράπονα για χόρτα και ψεκασμούς στο Δοκίμι και τις Εργατικές Αγ. Βαρβάρας (φωτο)

dokimi-xorta-nekrotafeio-pezodromia (1)

Πολλά προβλήματα με τα χόρτα, που έχουν “πνίξει” κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Αγρινίου, ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της πόλης, επισημαίνουν για άλλη μια φορά, αναγνώστες του agriniopress.gr

Οι καταγγελίες αυτές αρκετές φορές συνοδεύονται και από σχετικό φωτογραφικό υλικό, που είναι και αδιάψευστος μάρτυρας της κατάστασης. Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα, είναι ολοφάνερο πως υπάρχει εικόνα εγκατάλειψης και καθαρισμοί έχουν καιρό να γίνουν.

Παράλληλα,  τα σημεία αυτά είναι πολλά αλλά και η ανάπτυξη του πρασίνου είναι τέτοια, λόγω και της εποχής, που δύσκολα οι δημοτικές υπηρεσίες μπορούν να ανταποκριθούν.

Αναγνώστες επισημαίνουν για άλλη μια φορά τα προβλήματα στο νεκροταφείο του Δοκιμίου αλλά και τον δρόμο Αγρίνιο – Δοκίμι – Καλύβια.

Δείτε φωτογραφίες από την περιοχή του Δοκιμίου:

dokimi-xorta-nekrotafeio-pezodromia (2)
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
dokimi-xorta-nekrotafeio-pezodromia (3)

Παράπονα για χόρτα και ψεκασμούς στην Αγία Βαρβάρα

Το ζήτημα των ψεκασμών και του κόψιμου χορταριών στις Εργατικές Κατοικίες της Αγίας Βαρβάρας, θίγουν κάτοικοι της περιοχής: “Έχουμε κάνει τόσες φορές παράπονα στο δημαρχείο για ξεχορτάριασμα ειδικά στις κούνιες της Αγίας Βαρβάρας. Μέχρι και φίδι πρόσφατα βρήκαμε, παίζουν παιδιά και παραπάνω που είναι όλο πεύκα και χορταρικά όλο έρχονται και όλο έτσι μένουν, γεμίσαμε ψύλλους και κουνούπια, ρωτήστε τον κύριο δήμαρχο εδώ είναι άλλη πόλη? Η μόνο στο κέντρο πρέπει να φαίνονται αυτά που κάνουν; Το θέμα με τούς ψύλλους μιας και δεν έχει ψεκαστεί τίποτα ακόμα εδώ πάνω δεν είναι φαινόμενο μόνο στις Εργατικές αλλά υπάρχουν περιστατικά και στον Άγιο Κωνσταντίνο.”

dokimi-xorta-nekrotafeio-pezodromia (4)

dokimi-xorta-nekrotafeio-pezodromia (5)

dokimi-xorta-nekrotafeio-pezodromia (6)

dokimi-xorta-nekrotafeio-pezodromia (7)

dokimi-xorta-nekrotafeio-pezodromia (8)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button