Γεγονότα

Αγρίνιο: Βρέθηκε παραποιημένη ταμειακή μηχανή σε επιχείρηση έπειτα από έφοδο της ΥΕΔΔΕ

yedde

Όργιο φοροδιαφυγής αποκαλύπτουν τα στοιχεία των Υπηρεσιών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Οι έλεγχοι που διενεργήθηκαν από την ΥΕΔΔΕ Πάτρας από 17/03 έως 19/03 δείχνουν πως η φοροδιαφυγή είναι εκτεταμένη και δεν γνωρίζει κλάδους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε περίπτερο στην περιοχή της Άρτας διαπιστώθηκε αποκρυβείσα φορολογητέα ύλη για τις χρήσεις 2012 έως 2017 (μη εκδόσεις) ύψους 2,25 εκατ. ευρώ!

Σε φροντιστήριο στην πόλη της Πρέβεζας διαπιστώθηκαν 15 μη εκδόσεις και 54 ανακριβείς εκδόσεις φορολογικών στοιχείων συνολικής αξίας 1.925 ευρώ και επιβλήθηκε πρόστιμο και ειδική χρηματική κύρωση.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Σε τουριστικό γραφείο στα Γιάννενα διαπιστώθηκαν 59 μη εκδόσεις φορολογικών στοιχείων συνολικής αξίας 1.121 ευρώ και επιβλήθηκε 48ωρη αναστολή λειτουργίας.

Σε εταιρεία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Αμαλιάδα, διαπιστώθηκε η ανακριβής έκδοση 2 φορολογικών στοιχείων αξίας 3.385,60 ευρώ κατασχέθηκαν ανεπίσημα στοιχεία και επιβλήθηκε 48ωρη αναστολή λειτουργίας.

Σε μια άλλη περίπτωση, σε επιχείρηση στην πόλη του Αγρινίου με αντικείμενο εργασιών αγροτικά εφόδια κατασχέθηκε παραποιημένη ταμειακή μηχανή.

reader.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button