Δυτική Ελλάδα

Παραμονή Χριστουγέννων στην Περιφέρεια με ευχές και κάλαντα (video)

po-kalanta-perifereia1Κάλαντα, ευχές και μελωδίες των Χριστουγέννων από νωρίς σήμερα το πρωί στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.

Μικροί και μεγάλοι κατέφθασαν να ευχηθούν στον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα και στους συνεργάτες του «Καλά Χριστούγεννα» και να ψάλλουν με τον δικό τους τρόπο ο καθένας, τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Την αρχή έκαναν τα παιδιά του Σωματείου «Φάρος Ποντίων Πατρών», τα οποία φορώντας παραδοσιακές στολές έψαλαν τα παραδοσιακά κάλαντα του Πόντου, ενώ του προσέφεραν και ένα καλάθι με ποντιακά προϊόντα.

po-kalanta-perifereia2Ακολούθησαν τα μικρά του τοπικού τμήματος Πάτρας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, τα οποία έδωσαν μία πιο χαρούμενη νότα στη σημερινή ημέρα με τα χαμόγελά τους.

Τέλος, κατέφθασε το Λύκειο Ελληνίδων Πάτρας, όπου εκτός από τα κάλαντα, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, παρακινώντας μάλιστα και τον ίδιο τον Περιφερειάρχη να τους συνοδεύσει σε έναν χορό.

po-kalanta-perifereia3Ο Απ. Κατσιφάρας ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία, αγάπη και να συνεχίσουν να μας δίνουν ελπίδα για το μέλλον, κρατώντας δυνατή την παράδοσή μας.

Εκτός από τον Περιφερειάρχη, παρέστησαν οι Αντιπεριφερειάρχες Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστας Καρπέτας, Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας και η Εκτελεστική Γραμματέας, Διονυσία Μαράτου, ο Διευθυντής του Γραφείου του Περιφερειάρχη Νίκος Νομικός καθώς και όλοι οι συνεργάτες από το γραφείο.

po-kalanta-perifereia4

Δείτε βίντεο:

2016.12.24 – ΠΔΕ – Κάλαντα Χριστουγέννων σε Κατσιφάρα (Φάρος Ποντίων)

2016.12.24 – ΠΔΕ – Κάλαντα Χριστουγέννων σε Κατσιφάρα (Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού)

2016.12.24 – ΠΔΕ – Κάλαντα Χριστουγέννων σε Κατσιφάρα (Λύκειο Ελληνίδων Πάτρας)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button