ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την Τελετή Λήξης των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων

Γεμάτο αναμένεται να είναι το κεντρικό γήπεδο της εγκατάστασης «Αρτεμις» και στην Τελετή Λήξης των ΙΙ Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων,που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 31 Αυγούστου στις 20:30. Τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί, γεγονός που επιβεβαιώνει τη μεγάλη στήριξη του κόσμου στη διοργάνωση.

Η Τελετή Λήξης θα σημάνει το τέλος του ταξιδιού στην Πάτρα και θα σηματοδοτήσει την εκκίνηση ενός νέου ταξιδιού σε άλλους τόπους της Μεσογείου. Σε μια συνέχεια της Τελετής Έναρξης θα απολαύσουμε τους αθλητές να παρελαύνουν όλοι μαζί χωρίς κανένα διαχωρισμό μεταφέροντας το μήνυμα της ένωσης και φιλίας των λαών(πηγή).

Η Τελετή λήξης θα αποτελέσει μια γιορτή των εθνών, ένα πάρτι αποχαιρετισμού των αποστολών μια εκδήλωση που θέλει να τιμήσει και να ευχαριστήσει τους αθλητές και τους εθελοντές για την παρουσία τους στη διοργάνωση και την πόλη. Με πολύ χορό και μουσική θα σηματοδοτηθεί το τέλος της σπουδαίας γιορτής της Μεσογείου.

Οδηγίες για το κοινό

Η Τελετή Λήξης θα ξεκινήσει στις 20:30. Η είσοδος των θεατών θα πραγματοποιηθεί μόνο από την είσοδο από την Ιεροθέου Αρχιεπισκόπου.

Οι πόρτες της εγκατάστασης για τους θεατές ανοίγουν στις 18.30 και κλείνουν στις 20.00 για λόγους ασφαλείας. Παρακαλούμε τους θεατές ως προς την έγκαιρη προσέλευση τους για την ομαλή είσοδο τους στο χώρο.
Παρακαλούμε επίσης, όπως δεν φέρετε μαζί σας τα αντικείμενα που αναφέρονται στην πίσω όψη του εισιτηρίου σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button