Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Στα Παρακαμπύλια την Πρωτομαγιά ο Σταύρος Καμμένος: “Τοπίο εξαιρετικής ομορφιάς & τεράστια εγκατάλειψη”

Στη Δημοτική Ενότητα Παρακαμπυλίων βρέθηκε την Πρωτομαγιά ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου με την “Ενωτική Πρωτοβουλία”, Σταύρος Καμμένος, μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης.

Ο κ. Καμμένος συνομίλησε με φορείς και κατοίκους, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για ένα τοπίο εξαιρετικής ομορφιάς, αλλά και για τεράστια εγκατάλειψη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης του κ. Καμμένου:

Τοπίο εξαιρετικής ομορφιάς με ορεινούς όγκους, λίμνες, τον ποταμό Αχελώο & τεράστια εγκατάλειψη


Την Πρωτομαγιά η Παράταξή μας βρέθηκε στα φιλόξενα ορεινά χωριά του πρώην Δήμου Παρακαμπυλίων και συνομίλησε με φορείς και κατοίκους.

Πεδίον δόξης λαμπρό για οικοτουριστική αξιοποίηση το εγκαταλελειμμένο χωριό της ΔΕΗ στον οικισμό Ορφανό. Η Παράταξή μας θα συζητήσει διεξοδικά με τους αρμόδιους της συγκεκριμένης ΔΕΚΟ προκειμένου να δοθεί το πράσινο φως για την αναστύλωση του και τη μετατροπή του σε τουριστικό χωριό σε Σύμπραξη Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δημοσίου) και ντόπιων επιχειρηματιών (ιδιωτικού τομέα) Σ.Δ.Ι.Τ. Έτσι θα εδραιωθεί ο εναλλακτικός ποιοτικός τουρισμός των τεσσάρων εποχών όπου θα συμμετέχουν όλοι οι επιχειρηματίες, παραγωγοί και κοινωνικές συνεταιριστικές ομάδες της περιοχής για να συγκρατηθεί ο πληθυσμός και ιδιαίτερα οι νέοι σ’ αυτόν τον πανέμορφο τόπο.

Προϋπόθεση για όλα αυτά και κοινό αίτημα των κατοίκων η αποπεράτωση του οδικού άξονα Αγρινίου – Καρπενησίου.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button