sliderΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Παραιτήθηκε η διευθύντρια της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου

Την παραίτηση της υπέβαλλε η διευθύντρια της ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου, Εύα Μιχαηλίδου, από την περασμένη Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023.

Η εξέλιξη έρχεται χρονικά στον «απόηχο» των αντιδράσεων που έχουν προκληθεί από τις μετακινήσεις ιατρών ακτινολόγων από το νοσοκομείο Αγρινίου προς εκείνο της Άρτας, κάτι που ενέχει το κίνδυνο της αποδυνάμωσης του συγκεκριμένου τμήματος.


Η παραίτησή της  σημαίνει ότι από τον Σεπτέμβρη το νευραλγικό αυτό τμήμα θα βάλει πάλι λουκέτο.

«Με τον ερχομό της  κ. Μιχαηλίδου άνοιξε ξανά η μονάδα και μάλιστα πολύ γρήγορα είχε  εξαιρετικά αποτελέσματα, όπως φανερώνει το πλήθος των ασθενών που βγήκαν ζωντανοί, αλλάζοντας άρδην το αρνητικό κλίμα που είχε διαμορφωθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η νέα διευθύντρια φθάνοντας στο σημείο να κατοικοεδρεύει στη κυριολεξία μέσα σε αυτό το τμήμα για επτά ολόκληρους μήνες με ατελείωτες εφημερίες -απλήρωτες φυσικά πολλές από αυτές- μάλλον έφθασε στο όριο της», αναφέρει η δημοτική παράταξη «Ανυπότακτο Αγρίνιο» σε ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες από σωρεία ζητημάτων που πλήττουν την πόλη μας, είτε αφορούν την οικονομική ζωή είτε τις περιβαλλοντικές συνέπειες (εκτροπή Αχελώου, ανεμογεννήτριες σε περιοχές natura-Αράκυνθος) είτε την υποβάθμιση της τριτοβάθμιας παιδείας είτε την υποβάθμιση των παροχών υπηρεσιών σε θέματα υγείας.

Το νοσοκομείο της πόλης μας έχει βρεθεί πολλές φορές στην αρνητική επικαιρότητα με διάφορες αφορμές, κάτι που προκάλεσε εξάλλου και τις κινητοποιήσεις του συνόλου των φορέων της πόλης σε δύο συλλαλητήρια μέχρι τώρα με κύρια αιτήματα την στελέχωση με το απαιτούμενο επιστημονικό προσωπικό όλων των τμημάτων και των κλινικών του.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ενημερωθήκαμε για τα «εντέλλεσθε» ιατρών ακτινολόγων από το νοσοκομείο μας προς εκείνο της Άρτας, κάτι που ενέχει το κίνδυνο της αποδυνάμωσης του συγκεκριμένου τμήματος.

Πριν προλάβουμε καλά – καλά να διαχειριστούμε τη συγκεκριμένη εξέλιξη, έρχεται μια άλλη, πολύ πιο σοβαρή: η  παραίτηση της διευθύντριας της ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου, κ. Εύας Μιχαηλίδου, η οποία υποβλήθηκε από την περασμένη Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023, την οποία πολλοί γνώριζαν, αλλά κανείς δεν ανέδειξε ως πρόβλημα.

Η παραίτηση αυτή σημαίνει ότι από τον Σεπτέμβρη το νευραλγικό αυτό τμήμα θα βάλει πάλι λουκέτο. Μόνο που, απ’ ότι φαίνεται, τώρα δεν θα κλείσει γιατί βγάζει μόνο νεκρούς ασθενείς από τους θαλάμους του, όπως την προηγούμενη περίοδο, αλλά για άλλους λόγους, παρότι οι ασθενείς που φτάνουν ως εκεί σήμερα, βγαίνουν από αυτό «εν ζωή».

Με τον ερχομό της  κ. Μιχαηλίδου άνοιξε ξανά η μονάδα και μάλιστα πολύ γρήγορα είχε  εξαιρετικά αποτελέσματα, όπως φανερώνει το πλήθος των ασθενών που βγήκαν ζωντανοί, αλλάζοντας άρδην το αρνητικό κλίμα που είχε διαμορφωθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η νέα διευθύντρια φθάνοντας στο σημείο να κατοικοεδρεύει στη κυριολεξία μέσα σε αυτό το τμήμα για επτά ολόκληρους μήνες με ατελείωτες εφημερίες -απλήρωτες φυσικά πολλές από αυτές- μάλλον έφθασε στο όριο της.

Μια γιατρός με λαμπρές περγαμηνές, η οποία ήρθε από τη Θεσσαλονίκη, σε μια περίοδο που η φήμη της μονάδας ήταν η χειρότερη δυνατή, για να την «αναστήσει», μέσα σε 7 μήνες εξαναγκάζεται σε μια πράξη, η οποία  προφανώς ούτε χωρίς αιτία συμβαίνει ούτε χωρίς αφορμή. Και την αιτία και την αφορμή εμείς μπορούμε να την φανταστούμε, η διοίκηση του νοσοκομείου όμως οφείλει να την γνωρίζει.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, αν υπάρχει αντίστροφη πορεία σε αυτή την αρνητική εξέλιξη ή αν γίνονται οι απαιτούμενες ενέργειες για ανάκληση της παραίτησής της, αλλά μας εκπλήσσει η απέραντη αφωνία όλων εκείνων που θα έπρεπε να έχουν προσπαθήσει όσα οφείλουν και δεν εννοούμε μόνο τη διοίκηση.

Ευχόμαστε με τη ανακοίνωσή μας αυτή να κινητοποιηθούν όσοι  πρέπει να κινητοποιηθούν και να σβήσουν έγκαιρα αυτή τη «νέα πυρκαγιά» που κατακαίει ήδη τον αφημένο στην τύχη του «υγειονομικό μας Ρουπακιά».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

6 Σχόλια

 1. Το Ανυπότακτο Αγρίνιο η έχει μηδενική πληροφόρηση η παίζει παιχνίδια σκοπιμότητας και παραπληροφόρησης
  Ας ρωτήσει πρώτα τους μη υμέτερους εργαζόμενους στην ΜΕΘ να μάθει τι σημαίνει εργασιακό μπουλινγκ , ας μας πει γιατί υπάρχει μαζικό αίτημα να φύγουν νοσηλευτές από την ΜΕΘ και την ΕΔΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη και ας μην μας παρουσιάζει σαν μοναδικό επίτευγμα το αυτονόητο.
  Δηλαδή να βγαίνουν ζωντανοί κάποια ασθενείς από την μονάδα
  Η κυρία αυτή το μόνο που μπορεί να προσφέρει στην ΜΕΘ και στο νοσοκομειο είναι να είχε παραιτηθεί ΧΘΕΣ
  Και μια ερώτηση προς εσάς
  Διασταυρώσατε όσα ανακοινώθηκαν πριν τα υιοθετήσετε ;;;
  Αν χρειαστεί μπορώ να επανέλθω με πολλές πολλές λεπτομέρειες ……

 2. τίποτα δεν είναι τυχαίο Θα πρέπει να καταλάβετε καλά οι Αγρινιώτες και ανάλογα να συμπεριφερθείτε στους αληταράδες που ψηφίζετε κάθε φορά το Αγρίνιο δεν είναι μέσα στον πολιτικό χάρτη καμίας πόρνης Κυβέρνησης η συμπεριφορά των πολιτικών απατεώνων ένθεν και εκείθεν Φαίνεται από τα έργα δηλαδή σχεδόν τίποτα έχουν υποβιβαση το Αγρίνιο στην τέταρτη κατηγορία Αχ λοιπά αν ο μαλάκας αγρινιώτης πληρώνει φόρους Πόσο πληρώνει και ο Αθηναίος που ανήκει στην πρώτη κατηγορία ή ο Πατρινός που ανήκει στην δεύτερη κατηγορία το χειρότερο όλων είναι ότι οι τοπικοί κατσαπλιάδες που κάνουν Τους άρχοντες Νομάρχηδες δημαρχηδες είναι κομματική τροφημοι και υποπόδια του κάθε Τσολάκη που κάνει τον Πρωθυπουργό ο δήμαρχος δυστυχώς δεν έχει προσωπικότητα και δεν είναι στην εύνοια του Μητσοτάκη και μαζί με αυτόν χορεύει και εσάς και καλά σας κάνει Γιατί είστε σαν της πουτάνες δεν κάνατε χωρίς νταβατζή άσχετα εάν ο νταβατζής σας φέρνει και σας τα παίρνει σαν μονάρχης Αν και είναι ένας ηλίθιος κρυπτό Εβραίος ντολμάς

 3. Εκεί στο ανυπότακτο και συνωμοσιολογικο Αγρίνιο έχετε μάθει τους ακριβείς λόγους της παραίτησης της σε σχέση με την μονάδα σε σχέση με τους εργαζόμενους .Σας τους έχει αναφέρει η απλά κάνετε για μια ακόμη φορά την ανάπτυξη της έκθεσης ιδεών μέσα από την εύκολη χρήση των πληκτρολογίων?

  1. Φιλε μου μάλλον δεν εχεις πάρει χαμπάρι πόσοι γιατροι έχουν παραιτηθεί το τελευταιο 6 μηνο από τα δυο νοσοκομεία Λες να τους πείραξε το κλίμα ;

  2. Εσύ που φαίνεσαι να είσαι γνώστης των πραγμάτων γιατί δεν μας λες τι πραγματικά συμβαίνει και κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου; να άλλη φορά που θα αναφέρεις κάτι χωρίς στοιχεία δεν θα είμαι και καλός μαζί σου Αν θες να είσαι ανώνυμος σιωπά και μείνε εκεί

   1. Σας αναφέρουν 2 σχόλια ότι υπάρχει ενεργή ΕΔΕ..και ότι υπάρχει μαζικό αίτημα προσωπικού για να φύγουν από τη ΜΕΘ…Πως να σας το αποδείξουνε αυτό..??όλα αυτά γίνονται με εσωτερικές διαδικασίες….έχετε την πληροφορία..ψάξτε και θα μάθετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button