ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Παραιτήθηκε απο Δημοτικός Σύμβουλος Μεσολογγίου ο Ιωάννης Κοντός

Από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης-Επικαλείται σοβαρούς προσωπικούς λόγους

Σήμερα κατατέθηκε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου η παραίτηση του Ιωάννη Κοντού από Δημοτικό Σύμβουλο Μεσολογγίου, του συνδυασμού “Δήμος για τα παιδιά μας” για σοβαρούς προσωπικούς λόγους.

Όπως ο ίδιος αναφέρει στην δήλωση παραίτησης:


“Παρακαλώ όπως κάνετε δεκτή την παραίτηση μου από Δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού “Δήμος για τα Παιδιά μας” για σοβαρούς προσωπικούς λόγους που μου έχουν παρουσιαστεί εδώ και αρκετό διάστημα και καθιστούν αδύνατη τη συμμετοχή μου στις διαδικασίες του Δημοτικού συμβουλίου. Θεωρώ υποχρέωση μου να παραχωρήσω την θέση μου σε κάποιον άλλον από το συνδυασμό μου που θα μπορεί να ανταποκριθεί.

Στόχος μου,από την αρχή της εκλογής μου, ήταν να προσφέρω στο τόπο μου με κάθε τρόπο. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον π. Δήμαρχο και π. επικεφαλής του Συνδυασμού “Δήμος για τα παιδιά μας” κ.Καραπάνο Νικόλαο για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του. Επίσης τον νυν επικεφαλής κ. Μπιλάλη Μιχάλη και όλους τους Δημοτικούς συμβούλους και μέλη του συνδυασμού μου καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα”.

Θα προχωρήσουν οι διαδικασίες αντικατάστασης του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ενημερώνει σχετικά ο συνδυασμός.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button