Αυτοδιοίκηση

Παραίτηση του ενός από τους δύο δικηγόρους που όρισε ο Δήμος Ξηρομέρου από την υπόθεση των υπεξαιρεθέντων τελών του τέως Δήμου Αλυζίας

koi-dimarxeio-alyziaΜε σχετική απόφαση της Ο.Ε. του Δήμου Ξηρομέρου, στις 28 Φεβρουαρίου 2017,ορίστηκαν δύο δικηγόροι για παράσταση Πολιτικής Αγωγής στην υπόθεση τωνυπεξαιρεθέντων τελών του τέως Δήμου Αλυζίας (δείτε εδώ).
Ασφαλείς  πληροφορίες μιλάνε για παραίτηση του ενός από τους δύο δικηγόρους από την υπόθεση, εδώ και πάρα πολύ καιρό, και μάλιστα έχει σταλεί και σχετική επιστολή στον Δήμο Ξηρομέρου για τους λόγους της παραίτησης, οι οποίοι είναι η αδυναμία τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον άλλο συνάδελφο του δικηγόρο.

Θυμίζουμε ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση διώκεται ποινικά και ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης (δείτε εδώ).

Το τοπικό Blog mytikaspress αναφέρει:

Δική μας γνώμη είναι ότι η υπόθεση είναι στη δικαιοσύνη στο στάδιο της κύριας ανάκρισης και αυτή θα αποφανθεί. Μέχρι τότε υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας για όλους και καλό είναι κάποιοι να μην βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα και πορίσματα.

Βέβαια δεν είναι δυνατόν να μην επισημάνουμε την χαρακτηριστική κωλυσιεργία στην υπόθεση, η οποία είναι φανερή στον καθένα, και να τονίσουμε ότι για όσους παρεμβαίνουν προς αυτή τη κατεύθυνση, παίζοντας το καλό όνομα τους, τη φήμη τους και την καριέρα τους, «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button