sliderΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Παραίτηση του αντιδημάρχου Χρ. Γκούντα: «Χάσμα συνεργασίας και επικοινωνίας με συγκεκριμένους υπηρεσιακούς»

Με ανάρτηση του στο προφίλ του στο facebook ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Αγρινίου, γνωστοποίησε την παραίτηση του , εξηγώντας μάλιστα τους λόγους.

Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για χάσμα συνεργασίας με συγκεκριμένους υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου, καταγγέλλοντας «παραγοντιλίκι, τυχοδιωκτισμό, τσιφλίκια και βόλεμα υπηρεσιακών…»

Όπως προκύπτει από τα γραφόμενα του πρώην, πλέον, αντιδημάρχου, υπήρξε πολύ σοβαρό πρόβλημα συνεργασίας με υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου, γεγονός που καθιστούσε ανέφικτη την συνέχιση της παρουσίας του στη θέση του πολιτικού προϊσταμένου στην καθαριότητα και το πράσινο.

Γράφει συγκεκριμένα:

ΤΖΑΜΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ…
…παραγοντιλίκι, χατζηαβάτικα, τυχοδιωκτισμός, τσιφλίκια και βόλεμα υπηρεσιακών, προσπάθειες απομοίωσης ρόλου και προσωπικότητας VS Γκούντας… σημειώσατε άσσο!
Τεράστια η πρόκληση, πέραν του θεσμικού ρόλου να αντιμετωπίσεις όλα αυτά …
Τεμπέλικη συνείδηση δεν επέδειξα μεν, δεν τα κατάφερα δε, ίσως γιατί αυτά τα παρακμιακά έχουν διαπεράσει τον ψυχισμό και η “φαρμακευτική αγωγή” απέτυχε…
Δικαιολογία? Μπορεί, αλλά την αποτυχία την πληρώνει ο Δημότης…

Παρά τις προσπάθειες και παρά την δηλωμένη καλή πρόθεση από την πλευρά μου, το χάσμα συνεργασίας γενικότερα και επικοινωνίας με συγκεκριμένους υπηρεσιακούς παραμένει αγεφύρωτο και τζάμπα κάθομαι. Πέραν αυτών στα 56μου κινδυνεύει να εξαϋλωθεί η αξιοπρέπεια, η γνησιότητα και η ιδιοσυστασία μου…. οπότε λευκή πετσέτα!
Έχω καταθέσει ήδη την παραίτηση μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο και φίλο μου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, καθώς και σε όλους τους συναδέλφους και φίλους για την στήριξη τους!

3 Σχόλια

  1. Εδώ παρακαλούσαμε επί δύο εβδομάδες να έρθουν να καθαρίσουν κάτι λάδια που κάποιος ασυνείδητος είχε πετάξει σε έναν κάδο και έτρεχαν δίπλα από το πεζοδρόμιο και οι “υπεύθυνοι” μας είπαν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.30€ καθαριστικά και ώρες τριψιματος μου πήρε για να κάνω αυτά που σαν δημότης θεωρώ ότι δικαιούμαι σε μια πόλη του 2021 .Τον κύριο Γκούντα δεν τον γνωρίζω,ούτε και την δουλειά του στο δήμο,αλλά τα λόγια του και οι χαρακτηρισμοί του έρχονται σε πλήρη στοίχιση με τους δικούς μου και αυτό που αντιμετώπισα όταν ζήτησα τα παραπάνω.

  2. Για τον κύριο Γκούντα έχω να καταθέσω το εξής γεγονός που χαρακτηρίζει το ήθος του, όταν κάποιος ασυνείδητος πριν από ένα χρόνο άφησε ιατρικά απόβλητα και χρησιμοποιημένους καθετήρες στο παράδρομο της επαρχιακής οδού Αγρινίου Θέρμου επειδή ήταν Σάββατο και δεν υπήρχε προσωπικό να επιληφθεί του θέματος πήγε μόνος του και χρησιμοποιώντας γάντια απομάκρυνε τα επικίνδυνα για την δημόσια υγεία απόβλητα…. Τέτοιους υπευθύνους άρχοντες ( στην κυριολεξία ΑΡΧΟΝΤΕΣ) χρειαζόμαστε…

  3. Ο Δημαρχος στη βολτα που κανει δε βλεπει οτι οι πεζοδρομοι και οι πλατειες ειναι μεσα στη μπιχλα περιμενοθμε τη βροχη αλλα δε φτανει θελει και χλωρινη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button