ΑγρότεςΡοή Ειδήσεων

Παραίτηση Στρατάκου από το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης-πιθανός αντικαταστάτης ο Ναυπάκτιος Δ. Παπαγιαννίδης

Στο πρόσωπο του Δημήτρη Παπαγιαννίδη, πέφτει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο κλήρος για την ανάληψη θέσης Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στη θέση του Γιώργου Στρατάκου που υπέβαλε την παραίτησή του, μετά από απαίτηση του υπουργού Σπήλιου Λιβανού.

Ο Δημήτρης Παπαγιαννίδης (αριστερά στη φωτο) , μηχανικός και εκλεγμένος για χρόνια στο Τεχνικό Επιμελητήριο, έχει διατελέσει Γ.Γ. Κοινοτικών Πόρων στο υπουργείο Γεωργίας την περίοδο 2004 – 2009. Γεννήθηκε στην ορεινή Ναυπακτία το 1959 .

Να σημειωθεί πως ο κ. Στρατάκος (δεξιά στη φωτο) αποτέλεσε επιλογή του πρώην υπουργού Μάκη Βορίδη και παρέμεινε στη θέση του με την αλλαγή στην ηγεσία του Υπουργείου.

Νωρίτερα το Agronews έγραφε:

«Σκληρό διαζύγιο» τελικά η απομάκρυνση Στρατάκου από το υπουργείο Γεωργίας

Την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργου Στρατάκου απαίτησε και έλαβε τελικά ο υπουργός Σπήλιος Λιβανός.
Της παραίτησης προηγήθηκε έντονο παρασκήνιο με τον παραιτηθέντα γραμματέα να κινεί «θεούς και δαίμονες» προκειμένου να παραμείνει στη θέση του.

Το ενδιαφέρον μεταφέρεται τώρα στην επιλογή του αντικαταστάτη, μιας και οι πρώτες επιλογές που είχε υπόψη του ο κ. Λιβανός δεν φαίνεται να εξασφαλίζουν την έγκριση του Μαξίμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση
Back to top button