ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Δήμος Αμφιλοχίας: Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος ο Νικόλαος Νίκας

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Συντήρησης Υποδομών, Δόμησης & Πολεοδομικών Εφαρμογών, Πολιτικής Προστασίας, Ύδρευσης –Αποχέτευσης του Δήμου Αμφιλοχίας η οποία έγινε δεκτή, κατέθεσε αντιδήμαρχος Νίκας Νικόλαος, με αιτιολογία επαγγελματικούς λόγους.

Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας αποδέχτηκε την παραίτηση απαλλάσσοντας τον ανωτέρω από την άσκηση των αρμοδιοτήτων του, ως Αντιδημάρχου και το όρισε ως Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Αμφιλοχίας, από 27-9-2019 έως 31-12-2019.

Ανέθεσε στον κ. Νίκα την επικουρία του Δημάρχου Αμφιλοχίας ως προς την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων, χωρίς αμοιβή, που αφορούν:
– την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του τμήματος Τεχνικών έργων και συντήρησης υποδομών και συγκεκριμένα: αρμοδιότητες μελέτης και κατασκευής έργων, εξοικονόμησης ενέργειας, σε θέματα συγκοινωνιών και κυκλοφορίας, σε θέματα πολιτικής προστασίας. Πλέον αυτών αρμοδιότητες διαχείρισης και συντήρησης οχημάτων (πλην αυτών του τμήματος
Περιβάλλοντος, καθαριότητας και πρασίνου).

– την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του τμήματος δόμησης και πολεοδομικών εφαρμογών και συγκεκριμένα : αρμοδιότητες υπηρεσιών δόμησης, ελέγχου κατασκευών και κυκλοφορίας.
– την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του τμήματος ύδρευσης άρδευσης – αποχέτευσης και συγκεκριμένα: αρμοδιότητες σε θέματα συνδέσεων και αιτημάτων, διαχείρισης παροχών, διαχείρισης δικτύου άρδευσης, δικτύου ύδρευσης, λειτουργίας αντλιοστασίων, αρμοδιότητες σε θέματα αποφράξεων, διαχείρισης δικτύου αποχέτευσης, λειτουργίας βιολογικού καθαρισμού.
– την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των τμημάτων Δημοτικών Υπηρεσιών ΔΕ. Ινάχου και Δ.Ε Μενιδίου στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του.


Γ. Εξουσιοδοτεί τον ως άνω Σύμβουλο να υπογράφει «με εντολή Δημάρχου» έγγραφα αλληλογραφίας του Δήμου με κάθε φύσεως δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς που είναι αναγκαία για την εκτέλεση του έργου εποπτείας που του ανατέθηκε, καθώς και πιστοποιητικά και βεβαιώσεις του Δήμου που αφορούν τις προαναφερθείσες δράσεις, εφόσον για την υπογραφή τους δεν έχει εξουσιοδοτηθεί ο προϊστάμενος υπηρεσιακής μονάδας του Δήμου ή άλλο όργανο αυτού.

e-maistros

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button