Γεγονότα

Παραίτηση Α. Φαφούτη από το Δ.Σ. των νοσοκομείων: "κύριοι διοικητές, να φύγετε…"

koi-fafoutis-nosokomeio

“Παραιτούμαι σήμερα από μέλος της Διοίκησης του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας ,πιστεύοντας , έστω και την ύστατη στιγμή , να σταματήσω την διάλυση της δημόσιας παροχής υγείας που συντελείται σε βάρος των πολιτών του νομού μας “, αναφέρει το μέλος του Δ.Σ. του νοσοκομείου Αγρινίου κ. Αλέκος Φαφούτης, με ανακοίνωσή του, με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή του να απομακρυνθεί απο τα κωμικοτραγικά, για τα δύο νοσοκομεία του νομού, δρώμενα των τελευταίων ημερών. 

Ο κ. Φαφούτης εξηγεί πως πήρε την απόφαση αυτή με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους Βουλευτές του νομού, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, τους Δημάρχους Αγρινίου και Μεσολογγίου, ώστε να κάνουν κάτι για να σταματήσει αυτή η “φαρσοκωμωδία”, όπως αναφέρει, που διαδραματίζεται τις τελευταίες μέρες στα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου. 

Η δήλωση παραίτησης: 

“Παραιτούμαι σήμερα από μέλος της Διοίκησης του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας ,πιστεύοντας , έστω και την ύστατη στιγμή , να σταματήσω την διάλυση της δημόσιας παροχής υγείας που συντελείται σε βάρος των πολιτών του νομού μας
Οι Διοικητές αυτοί και δεν γνωρίζουν και δεν μπορούν …….
Κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να διαλύσουν ότι με τόσο κόπο έχει χτιστεί τα τελευταία χρόνια, κλείνοντας κλινικές, ήρθαν σε ρήξη με τους φυσικούς συμμάχους διοίκησης των νοσοκομείων ( Γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, κοινωνικούς φορείς) χωρίς λόγο και αιτία.
Έβαλαν ταφόπλακα στην ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ των δύο Νοσοκομείων
Να πάψουν άλλο να τους καλύπτουν οι ΄΄ προστάτες ΄΄τους, θα θρηνήσουμε θύματα στο μέλλον.
Η παραίτηση μου αυτή, πιστεύω να ευαισθητοποιήσει τους Βουλευτές του νομού, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, τους Δημάρχους Αγρινίου και Μεσολογγίου να κάνουν κάτι για να σταματήσει αυτή η φαρσοκωμωδία των παραιτήσεων που παίζεται στα Μέσα Ενημέρωσης κάθε μέρα μεταξύ των δύο Διοικητών και του Υπουργείου Υγείας
Έλεος …..κούρασε αυτή η εικόνα. Κάνετε κάτι………
ΑΓΡΙΝΙΟ 9-11-2014ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΑΛΕΚΟΣ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close