ΠαραπολιτικάΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Η επιδημία στις παραιτήσεις αντιδημάρχων ξεκίνησε από το Αγρίνιο

Πάντα πρωτοπόρος η ομορφούλα του κάμπου, το γραφικό Αγρίνιο. Από δω ξεκίνησαν πολλά κοινωνικά κινήματα, από δω άρχισε και το ξήλωμα της σύγχρονης Αυτοδιοίκησης.

Η περίπτωση Κώστα Τσιαμάκη με τις λίγες ώρες που έμεινε αντιδήμαρχος Αγρινίου, εξελίχθηκε σε επιδημικό φαινόμενο αφού τις προάλλες είχαμε ανάλογο συμβάν και στον δήμο Καρπενησίου, με έναν αντιδήμαρχο που τα είχε πάρει όλα επ’ ώμου.

Όμως το πράγμα προχωρά και καταλήξαμε στον δήμο Αμφιλοχίας σήμερα με την παραίτηση  από τη θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Συντήρησης Υποδομών, Δόμησης & Πολεοδομικών Εφαρμογών, Πολιτικής Προστασίας, Ύδρευσης –Αποχέτευσης του Δήμου Αμφιλοχίας του Νικόλαου Νίκα , με αιτιολογία επαγγελματικούς λόγους!

Δεν υπάρχει πάντως σύγκριση αφού στο Αγρίνιο υπήρξε αμεσότητα και πρωτοτυπία καθώς έγινε παραίτηση και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.

Αν πάντως έπρεπε να γραφτεί ένα έπος σε συνέχειες σχετικά με την επιδημία παραιτήσεων αντιδημάρχων στην ευρύτερη περιοχή, ίσως δικαιωματικά θα έπρεπε να ονομαστεί «Αντιδημαρχειάδα». Από το τιμημένο Αγρίνιο, ξεκίνησαν όλα, πάντως.

 

η συντακτική απαραίτητη μονάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button