Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Παραδόθηκε στον Υπουργό Υγείας το πόρισμα για τον θάνατο του 49χρονου στην Πάτρα

Στο στόχαστρο και η διοίκηση του «Άγιος Ανδρέας»-θα διαταχθεί άμεσα ΕΔΕ

Παραδόθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, το πόρισμα της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε για τον 49χρονο Θεόδωρο Νεμουτιάνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πλεύρης μετά την παραλαβή του πορίσματος έδωσε εντολή για άμεση αναβάθμισή της προκαταρκτικής εξέτασης, σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.


Η ΕΔΕ θα διαταχθεί άμεσα και θα διενεργηθεί από υπηρεσιακό παράγοντα εκτός Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας στο νοσοκομείο εφημέρευαν πάνω από 70 γιατροί όλων των ειδικοτήτων που θα μπορούσαν να ελέγξουν το περιστατικό.

Ευθύνες και στα διοικητικά όργανα

Έτσι με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας, ο υπουργός Υγείας, ζήτησε τη διενέργεια άμεσης Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που πέρα από τις ευθύνες του νοσηλευτικού προσωπικού που επιμελήθηκε του συμβάντος θα αναζητηθούν και τυχόν ευθύνες των διοικητικών οργάνων αναφορικώς με πλημμέλειες τους για το πρωτόκολλο που εφαρμόζεται σε τέτοια περιστατικά.

tempo24

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Τελικά οι Νοσηλεύτριες θα την πληρώσουν την απώλεια του άτυχου ανθρώπου ή αυτοί που είναι υπεύθυνοι πραγματικά για την ανοργανωσιά, την προχειρότητα και την έλλειψη διοικητικής και Ιατρικής οργάνωσης; Κάποτε λέγατε ότι τα περιστατικά αξιολογουνται από καθορισμένο υπεύθυνους στην υποδοχή των ΤΕΠ. Τελικά ισχύει κάτι τέτοιο ή η αξιολόγηση γίνετε στην οξω πόρτα του προαυλιου των Νοσοκομείων με το μακρύ και το κοντό λόγο του καθενός!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button