Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκουτεράς εις μνήμη του Πέτρου Γεννάδη

Παράδοση ενός αμαξιδίου για άτομα με κινητικά προβλήματα έγινε από τον Σύλλογο «ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ», στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκουτεράς, εις μνήμη του Πέτρου Γεννάδη, την Τετάρτη 23 Ιουνίου στο Άλσος Περιστερίου με την παρουσία των μελών του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκουτεράς.

Η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκουτεράς:

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου στο Άλσος Περιστερίου με την παρουσία των μελών του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκουτεράς, έγινε η παράδοση ενός αμαξιδίου για άτομα με κινητικά προβλήματα από τον Σύλλογο «ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ», στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκουτεράς, εις μνήμη του Πέτρου Γεννάδη.

Ο Σύλλογός μας θα παραχωρήσει το αμαξίδιο για τις ανάγκες του Αγροτικού Ιατρείου του χωριού μας και για όποιον κάτοικο το έχει ανάγκη.

Στόχος του Συλλόγου μας είναι να διαθέσει δύο ακόμα αμαξίδια και ένα κρεβάτι επίσης για άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα είτε από ατύχημα ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Αγάπη Φροντίδα Ζωής για την ευγενική και εξαιρετικά σημαντική προσφορά του.

Συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε όλοι μας πλαστικά καπάκια. Συνεχίζουμε να δίνουμε προτεραιότητα στον άνθρωπο και στις ανάγκες του».

Πληροφορίες από skouteranews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button