ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Παραδίδει κλειδιά η Εστίαση του Αγρινίου (φωτο)

Τα κλειδιά των καταστημάτων τους στο Μέγαρο Μαξίμου παραδίδουν από χθες οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, από το Δ.Σ της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης και Αναψυχής Αγρινίου.

Αφού συγκεντρωθούν τα κλειδιά όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση, αντιπροσωπεία 99 ατόμων και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κάνοντας πορεία διαμαρτυρίας, θα παραδώσουν το υλικό με ψήφισμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η δράση που συντονίζεται σε κεντρικό επίπεδο, βρίσκεται στο δεύτερο της στάδιο: Από το πρωί σήμερα Τετάρτη, μαζεύονται τα κλειδιά των επιχειρήσεων στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Αιτωλ/νίας, όπου συστεγάζεται η Ένωση, στην οδό Μπαϊμπά 27 στο Αγρίνιο, στον 4ο όροφο από τις 10:00 έως 15:00.

Οι επαγγελματίες της εστίασης, υπογράφουν τη σχετική «Δήλωση πρώην επαγγελματία Εστίασης» και στην συνέχεια τα κλειδιά και η δήλωση θα μπαίνουν σε ένα φάκελο.

Την επόμενη μέρα της συλλογής των κλειδιών, το υλικό που θα μαζευτεί θα αποσταλεί στην Ομοσπονδία και στο τελικό στάδιο, αντιπροσωπεία 99 επαγγελματιών και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κάνοντας πορεία διαμαρτυρίας, θα παραδώσουν το υλικό με ψήφισμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button