Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Παραδίδει και η Εστίαση του Αγρινίου τα κλειδιά των επιχειρήσεων της στο Μαξίμου

Τα κλειδιά των καταστημάτων τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας, μετά και τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, στο Μέγαρο Μαξίμου, καλούνται να παραδώσουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, από το Δ.Σ της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης και Αναψυχής Αγρινίου.

Αφού συγκεντρωθούν τα κλειδιά όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση, αντιπροσωπεία 99 συναδέλφων και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κάνοντας πορεία διαμαρτυρίας, θα παραδώσουν το υλικό με ψήφισμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η δράση περιγράφεται αναλυτικά στο παρακάτω δελτίο τύπου:

«Συνάδελφοι,


Με πλήρη συναίσθηση ευθύνης προσπαθούμε από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε την Ένωση να αναδείξουμε τα προβλήματα του κλάδου. Με τεκμηριωμένες θέσεις και απόψεις κάνουμε παρεμβάσεις, όπως επίσης  προτείνουμε λύσεις έχοντας σαν γνώμονα την ισχυροποίηση των Επιχειρήσεων Εστίασης τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε πανελλαδικό.

Συνεκτιμώντας τις συνθήκες που επιβάλλει η πανδημία και η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο της Εστίασης επιλέξαμε να συμμετάσχουμε σε έναν πρωτότυπο, εφικτό και όπως φιλοδοξούμε πετυχημένο και αποτελεσματικό τρόπο δράσης . Η επιτυχία του εξαρτάται από όλους μας.

🔸 Το βάρος πέφτει στα τοπικά Σωματεία και σε όλους εσάς που είναι και η βάση του κλάδου.

Περιγραφή δράσης  «ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ».

🔸 Πρώτο Στάδιο: Τα Σωματεία, οι Ενώσεις  και οποιαδήποτε επιχείρηση του νομού καλούνται να επικοινωνήσουν στην περιοχής τους την δράση και να συμμετέχουν σε αυτή.

🔸 Δεύτερο Στάδιο: Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 θα μαζεύονται τα κλειδιά των επιχειρήσεων στα γραφεία της Ομοσπονδίας που συστεγάζεται η Ένωση, στην οδό Μπαιμπά 27 στο Αγρίνιο,  στον 4ο  όροφο από τις 10:00  έως 15:00.

Οι συνάδελφοι θα υπογράφουν τη σχετική «Δήλωση πρώην επαγγελματία Εστίασης» και στην συνέχεια τα  κλειδιά και η δήλωση θα μπαίνουν σε ένα φάκελο. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν μπορούν να προσθέσουν στοιχεία εντυπωσιασμού και να αναπαράγουν το γεγονός όσο καλύτερα μπορούν με τα εργαλεία που νομίζουν (social media κλπ).

🔸 Τρίτο στάδιο: Την επόμενη μέρα της συλλογής των παραπάνω,  το υλικό που θα μαζευτεί θα αποσταλεί στην Ομοσπονδία.

🔸 Τέταρτο στάδιο: Αντιπροσωπεία 99 συναδέλφων και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κάνοντας πορεία διαμαρτυρίας, θα παραδώσουν το υλικό με ψήφισμα στο Μέγαρο Μαξίμου. Το γεγονός θα καλυφθεί από όλα τα μέσα ενημέρωσης πανελλαδικά

Καλή επιτυχία !

Για το Δ.Σ.
ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Γ. Ναστούλης

#eneea #estiasigreece».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button