Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Παραχωρήθηκε γραφείο για την στέγαση του Συνδέσμου Γεωπόνων Αιτωλοακαρνανίας

Από το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Γεωπονικής Σχολής

Ευχαριστήρια επιστολή στον Πρόεδρο του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων για την παραχώρηση γραφείου στο Σύνδεσμο Γεωπόνων Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Σύνδεσμος Γεωπόνων νομού Αιτωλίας και Ακαρνανίας εκφράζει με επιστολή του, τις θερμές ευχαριστίες του στον πρόεδρο του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων για την υποστήριξή του για την παραχώρηση γραφείου για τη μεταφορά του αρχείου μας και την εξυπηρέτηση των αναγκών του Συνδέσμου.


Με την ομόφωνη απόφαση της Συνέλευση του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, (στην με αριθμ.24/29.03.2021 Συνεδρία) παραχωρήθηκε στο Σύνδεσμο Γεωπόνων Αιτωλ/νίας γραφείο στο 2ο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών στο Αγρίνιο.

Με την απόφαση αυτή εκφράζεται έμπρακτα η υποστήριξη στους επιστημονικούς σκοπούς του Συνδέσμου, που σύμφωνα με το καταστατικό, μεταξύ των άλλων είναι η επιστημονική επιμόρφωση των μελών του με διάφορες δραστηριότητες και εκδηλώσεις . Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της αλληλεπίδρασης των φοιτητών της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών με τους πτυχιούχους γεωπόνους.

“Η συμβολή μας θα είναι ουσιαστική με εκπαιδευτικές και ερευνητικές πρωτοβουλίες”, καταλήγει η ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Αναλυτικά η επιστολή:

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button