ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Παπανικολάου για εκλογές ΕΟΚ: «Η δημοκρατία θα κερδίσει, λυπούμαστε για τη στάση Λιόλιου-Φασούλα»

Τις τελευταίες εξελίξεις σχολίασε ο Αιτωλοακαρνάνας υποψήφιος

Ο Άγγελος Παπανικολάου με δήλωσή του πήρε θέση όσα συμβαίνουν με τις εκλογές της ΕΟΚ, ενώ στάθηκε στις ενέργειες των Βαγγέλη Λιόλιου – Παναγιώτη Φασούλα. Καταλήγοντας υπογράμμισε πως η δημοκρατία θα κερδίσει στο τέλος.

Αναλυτικά η δήλωση του Αιτωλοακαρνάνα υποψήφιου πρόεδρου της ΕΟΚ:

«Δυστυχώς, οι εκλογές της ΕΟΚ που είχαν προγραμματιστεί για την Κυριακή 30 Μαΐου επιχειρούνται να αναβληθούν… Εμείς καταβάλλαμε κάθε προσπάθεια, προκειμένου να οδηγήσουμε την Ομοσπονδία στην επόμενη μέρα. Σε κλίμα ενότητας και συναίνεσης. Σε κλίμα ειρήνης και ομόνοιας.

Λυπούμαστε, πραγματικά, για τη στάση, τις ενέργειες και τις μεθοδεύσεις των κ.κ. Λιόλου και Φασούλα, οι οποίοι έβαζαν συνεχώς τις τελευταίες εβδομάδες προσχώματα στη διεξαγωγή των εκλογών της ΕΟΚ. Διαπιστώθηκε, πλέον, με το πιο περίτρανο τρόπο ότι δεν τους ενδιαφέρει το καλό του Ελληνικού Μπάσκετ αλλά αποκλειστικά το δικό τους… Αποδείχθηκε περίτρανα ποιοι θέλουν και ποιοι όχι, εκλογές. Είναι συνυπεύθυνοι για την καταστροφή του Μπάσκετ.

Αφού πρώτα έφεραν ως δικαιολογία τον τρόπο εκλογής του νέου ΔΣ, το γήπεδο και το υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο και είναι υποδειγματικό, πλέον, αναφέρονται σε θέματα ασφαλείας. Προφάσεις εν αμαρτίαις…

Λυπούμαστε, επίσης, για την Ελληνική Αστυνομία, που δεν μπορεί να επιβάλλει την τάξη και να εγγυηθεί την ασφάλεια σε μια ειρηνική εκλογική διαδικασία. Όπως βέβαια και για την αόριστη ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αύριο ετοιμάζεται μια νέα κοινή υπουργική απόφαση, που θα απαγορεύει τις εκλογές με φυσική παρουσία και θα επιβάλλει την ηλεκτρονική ψηφοφορία…

Η δημοκρατία θα κερδίσει…».

Σοφία Λυσιόβα – onsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button