Παπαναστασίου: «Το Αγρίνιο δεν είχε ανάγκη από μπροστινούς και πισινούς»

Ο δήμαρχος είπε πως επιχειρήθηκε ο διασυρμός του την προεκλογική περίοδο και ζήτησε σοβαρότητα από την αντιπολίτευση

Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ήταν φυσικό να περιστραφεί και γύρω από το προεκλογικό κλίμα, αλλά και το αποτέλεσμα.

Ειδικότερα, Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο νοσηρό κλίμα, με εξαγορές και εκβιασμούς με τον κ. Παπανικολάου της ΛΑΣΥ να λέει πως πρώτη φορά βίωσε τέτοια κατάσταση.


Παίρνοντας το λόγο ο νυν και επανεκλεγμένος δήμαρχος υπερθεμάτισε στα περί νοσηρού κλίματος, λέγοντας πως ο ίδιος υπήρξε θύμα αυτoύ του κλίματος, κάνοντας λόγο για «διασυρμό» του από διάφορους. Συμπλήρωσε:  «Έπεσε πολύ λάσπη. Έγιναν απίθανα πράγματα. Εγώ 25 χρόνια δεν τα έχω ξαναζήσει αυτά. Και βλέπω ότι κάποιοι δεν πήραν το μήνυμα του κόσμου και συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο».

«Ο κόσμος είπε όχι στο γκρίζο και στο μίζερο, οχι στη συνωμοσιολογία. Το Αγρίνιο είναι ελεύθερο και δημοκρατικό δεν θέλει μπροστινούς και πισινούς. Ας σταματήσει η ιστορία που αναπτύχθηκε σε αυτές τις εκλογές»., συνέχισε ο κ. Παπαναστασίου.

«Να κατανοήστε ότι κάποιοι που φέρεστε εριστικά, πρέπει να το σταματήσετε. Δεν μπορείτε να συνεχίσετε ετσι. Αυτή η προσπάθεια να καταγγελθεί το κάθε τι και να αφήνουμε υπόνοιες, να σταματήσει. Θα είναι σε όφελος όλων μας. Να συζητήσουμε για τα σοβαρά ζητήματα του τόπου μας. Για τις Κοινότητες την επόμενη πενταετία», σημείωσε ο δήμαρχος Αγρινίου , προσθέτοντας ότι «η δημιουργική αντιπολίτευση είναι ότι καλύτερο και για την αντιπολίτευση για να έχει μέλλον».

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Γιώργος Παπαναστασίου δήμαρχος Αγρινίου δήμος Αγρινίου προεκλογική περίοδος