Αυτοδιοίκηση

Παπαναστασίου: Θέλουμε συμμετοχή στην παρουσίαση της μελέτης του πάρκου

po-dimotiko-symvoulio-agriniou-22-2-2017 (5)Όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή δημοτών ζητά για την σημερινή εκδήλωση παρουσίασης της μελέτης ανάπλασης του δημοτικού πάρκου Αγρινίου, ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου.
Ο Δήμαρχος, μιλώντας στην εκπομπή “Δυτικά Τώρα” στον “Δυτικά FM 92,8” και τον Παναγιώτη Τσακανίκα, τόνισε πως μετά την παρουσίαση της μελέτης θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις όσων πολιτών ή φορέων θέλουν να τοποθετηθούν, ενώ οι ενέργειες ενημέρωσης θα συνεχιστούν με ενημερωτικές αναρτήσεις με χάρτες κλπ, σε κεντρικά σημεία του Αγρινίου, διανομή φυλλαδίων και συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εξέφρασε ακόμη την αποφασιστικότητα του, λέγοντας πως το έργο πρέπει να γίνει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συναίνεση και διευκρίνισε πως εφόσον υπάρξουν προτάσεις που διορθώνουν ή συμπληρώνουν πράγματα, θα μπορέσουν να ενσωματωθούν. Είπε όμως πως το έργο πρέπει να γίνει και η όλη διαδικασία δεν θα πρέπει να “παγιδευτεί” σε ατέρμονες συζητήσεις.
Ο ίδιος , εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μελέτη που θα παρουσιαστεί σήμερα, χαρακτηρίζοντας την “πολύ καλή” και πως με την υλοποίηση της μέσω του έργου που θα χρηματοδοτηθεί μέσω του προγράμματος Β.Α.Α. με πάνω από δυο εκατ. ευρώ, θα υπάρξει ουσιαστική αισθητική αναβάθμιση του πάρκου.
Ακούστε τις δηλώσεις του Δημάρχου Αγρινίου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button