ΑυτοδιοίκησηΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Παπαναστασίου σε αντιπολίτευση για ταρτάν ΔΑΚ και φύλαξη πάρκου: «Μόνο παράπονα ξέρετε να κάνετε»

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τέθηκαν για μία ακόμη φορά το ταρτάν του ΔΑΚ Αγρινίου καθώς και η φύλαξη του πάρκου.

Ο Πάνος Καψάλης από την παράταξη «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» ζήτησε ενημέρωση αναφορικά με την απάντηση που έλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μίλτος Ζαμπάρας σε ερώτημα που κατέθεσε στην Βουλή σχετικά με το ταρτάν του ΔΑΚ Αγρινίου.


Παράλληλα, έθεσε ερώτημα αναφορικά με τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στις ενέργειες για τον διαγωνισμό που αφορά την φύλαξη στο ΔΑΚ και το πάρκο Αγρινίου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε ότι φύλαξη σε ΔΑΚ και πάρκο δεν μπορεί να υφίσταται με ένα άτομο.

Έκανε γνωστό παράλληλα ότι δρομολογείται διαγωνισμός για την εγκατάσταση συναγερμών και καμερών στους χώρους αυτούς.

«Τα φαινόμενα παραβατικότητας έχουν ξεφύγει, ψάχνουμε τους καλύτερους δυνατούς τρόπους για να παρακολουθούμε και να φυλάσσουμε τους χώρους», ανέφερε ο κ. Παπαναστασίου.

Σε ότι αφορά το ταρτάν ο δήμαρχος Αγρινίου ανέφερε: «Είπα ότι δεν εντάχθηκε στο νέο ΕΠΑ, για αυτό δεν είχε συμβασιοποιηθεί. Δεν σας είπαμε κάτι διαφορετικό. Σας είπαμε ότι μιλήσαμε με το γραφείο του υφυπουργού, τον γενικό γραμματέα κ.α. Για τις αθλητικές εγκαταστάσεις έχουμε κάνει πάρα πολλά. Ψάχνετε με αναρτήσεις δικές σας και φίλων σας τις λεπτομέρειες. Πληρώνει ο ΓΑΣ κάτι στο ΔΑΚ; Στα άλλα αθλητικά κέντρα πληρώνει; Ναι, πληρώνει. Στο Αγρίνιο δεν πληρώνει. Ότι κάνει ο Δήμος το κάνει δωρεάν. Εσείς στους συλλόγους σας πληρώνεστε. Σε αντιδιαστολή με άλλους δήμους και αθλητικά κέντρα, ο δήμος δεν ζητάει χρήματα. Και εμείς ακούμε μόνο παράπονα. Ακόμα και όταν φτιάξαμε το κλειστό και το κάναμε κούκλα μόλις έσπασε ένα τζάμι, παράπονα. Λες και στα σπίτια μας δεν σπάει τζάμι».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

2 Σχόλια

  1. Και εμείς δήμαρχε βρεθήκαμε να ακούμε παράπονα όπως και δικαιολογίες και χορτάσαμε και φόρους τόσα χρόνια.

    1. Κανένας Αθλητικός Σύλλογος στο Αγρίνιο δε πληρώνει για κανένα κλειστό ή ανοιχτό χώρο που χρησιμοποιεί γιατί σκοπός είναι να προάγουν τον αθλητισμό και να είναι πιο υγιής η κοινωνία μας . Αυτό τι σημαίνει ότι οτιδήποτε στραβό κ αν βλέπουν δε πρέπει να μιλανε οι σύλλογοι; Ερώτηση σας έκανε η αντιπολίτευση γιατί στοχοποιειτε ενα συλλογο?Γιατί αναφέρεστε ονομαστικά σε έναν σύλλογο που διαφημίζει το Αγρίνιο σε όλη την Ελλάδα; Εχουν τόσους πρωταθλητές που προπονούνται σε αυτό το άθλιο ταρτάν δε θα έπρεπε να αγωνίζονται για καλύτερες συνθήκες προπόνησης κ για τους αθλητές αυτούς; Μπορεί να μη σας αρέσει που σας πιέζουν αλλά το ταρτάν κ.Δημαρχε πρέπει να γίνει για τα παιδιά και την κοινωνία μας. Οι άλλοι σύλλογοι στίβου που δε μιλάνε με προβληματίζει γιατι δε μιλάνε άραγε. Εγώ ως γονέας και όλοι φαντάζομαι οι γονείς θέλουμε αθλητισμό κ υγεία για τα παιδιά μας! Αυτονόητο δικαίωμα δημοκρατίας η ελευθερία λόγου και η απαίτηση καλύτερων συνθηκών άθλησης των παιδιών μας και της νεολαίας. Εμένα το παιδί μου κάθε μερα είναι 2 ώρες σε αυτό το χώρο, δε θα απαιτήσω για το παιδι μου κ κάθε νέο παιδί ένα καλύτερο χώρο άθλησης; Υπάρχουν κάποια αγαθά όπως η υγεία, η παιδεία και ο αθλητισμός που ανέκαθεν έπρεπε να είναι προτεραιότητα, πια αν μιλήσουμε γκρινιάζουμε…
      Κοινό σκοπό έχουμε Δήμαρχε, το καλό της πόλης και την παιδιών μας, μη μας βάζετε απέναντι γιατι έτσι δε προχωράμε μπροστά αλλά πίσω, δε σας τιμά αυτή η κίνηση.
      Γονέας αθλήτριας του Γ.Α.Σ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button