Αυτοδιοίκηση

Παπαναστασίου: "Οι απαντήσεις για τα εκτυπωτικά στο Δημ. Συμβούλιο με στοιχεία που καθηλώνουν"

po-papanastasiou-grafeioΣυνέχεια στο θέμα των δαπανών του Δήμου Αγρινίου για εκτυπωτικές εργασίες τα προηγούμενα χρόνια δίνει με ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Δήμαρχος Αγρινίου,  με αφορμή δήλωση που έγινε σήμερα το πρωί από τον πρώην Δήμαρχο Παύλο Μοσχολιό (δείτε σχετικά ΕΔΩ).

Ο κ. Παπαναστασίου καλεί τους ενδιαφερόμενους ώστε το θέμα να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, κάνοντας λόγο για “στοιχεία που καθηλώνουν”. Να θυμίσουμε πως στην τελευταία συνεδρίαση του οργάνου, η δημοτική αρχή παρέδωσε τα στοιχεία που ζητήθηκαν για τις δαπάνες εκτυπωτικών εργασιών από το 2002 μέχρι σήμερα, μετά από ερώτηση της παράταξης “Ανυπότακτο Αγρίνιο”. Τότε ο κ. Παπαναστασίου είχε επισημάνει την μεγάλη μείωση των δαπανών αυτών επί των ημερών του, ενώ μίλησε με νόημα  για τον “πρωταθλητή”  στις εργασίες αυτές, που βρίσκεται “μακράν μπροστά”  από τις άλλες επιχειρήσεις.

Η ανάρτηση του κ. Παπαναστασίου:

“Πάντως οι πόρτες του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ανοικτές. Όποιος έχει απορίες είναι ευπρόσδεκτος να τις καταθέσει εκεί. Και να είναι σίγουρος ότι θα εισπράξει απαντήσεις με στοιχεία που καθηλώνουν. Χρήσιμη πληροφορία. Οι …«πληρωμένες» απαντήσεις δεν θα χρεωθούν ως εκτυπωτικές δαπάνες…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button