Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Παπαναστασίου στηρίζει τώρα στον δήμο Αγρινίου το κόμμα των “Δανειοληπτών”!

“Ο κύριος Παπαναστασίου είναι σοβαρός, μετρημένος και αποτελεσματικός και θα μας βοηθήσει να διαγράψουμε τα χρέη των Αγρινιωτών δανειοληπτών” αναφέρει στην ανακοίνωση του το κόμμα “Δανειοληπτών – Ταυτότητα Κεντρώων”, με την οποία στηρίζει τον Δήμαρχο Αγρινίου, Γιώργο Παπαναστασίου, στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές!

Το κόμμα δανειοληπτών αρχικά είχε εκφράσει τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Νίκου Καζαντζή για τον δήμο Αγρινίου, την οποία όμως απέσυρε λίγες ημέρες αργότερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος:

“Η επίσημη στήριξη του κόμματος “Δανειοληπτών” για τον δήμο Αγρινίου υπερίσχυσε με πρόταση του Αιτωλοακαρνάνα υποψηφίου ευρωβουλευτή μας, Νίκου Ζέρβα.

Ο κύριος Παπαναστασίου είναι σοβαρός, μετρημένος και αποτελεσματικός και θα μας βοηθήσει να διαγράψουμε τα χρέη των Αγρινιωτών δανειοληπτών”.

2 Σχόλια

  1. Κι άλλος Σόρος. Αφού τον απέρριψε ο σοβαρός κ. Καζαντζής τώρα στράφηκε στον “σοβαρό” κ. Παπαναστασίου. Ε, ρε γέλια.

    1. Κάθε αναγνώριση της αξίας του Γιώργου Παπαναστασίου και κάθε δήλωση στήριξής της υποψηφιότητάς του είναι ευπρόσδεκτη από οπουδήποτε κι αν προέρχεται. Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Παπαναστασίου, εκτός από το κόμμα των δανειοληπτών, έχει και τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Ο Νίκος Καζαντζής όχι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button