Παπαναστασίου για Πρωτοδικείο-δικαστικό χάρτη: «Ανύπαρκτοι οι βουλευτές-κρύβονται» (video)

Πρόεδρος Εφετών: «Παραλογισμός-δεν μπορεί η ιστορικότητα του Μεσολογγίου να καθορίζει την δικαιοσύνη του μέλλοντος»

«Άστραψε και βρόντηξε» πριν από λίγο ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου του Αγρινίου και της Γ.Σ. που ακολουθεί.

Ο δήμαρχος βρίσκεται εκεί, υπό το βάρος αρνητικών εξελίξεων, που σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν σχετικά με την διατήρηση του Πρωτοδικείου Αγρινίου. Να σημειωθεί πως χθες ο κ. Παπαναστασίου, με τον δήμαρχο Θέρμου Σπ. Κωνσταντάρα και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου, είχε συνάντηση στο Υπ. Δικαιοσύνης που όπως φαίνεται, δεν είχε θετικά αποτελέσματα.


«Θήβα Λειβαδιά και Μεσολόγγι δεν κάνουν μαζί ένα Αγρίνιο», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαναστασίου, που άσκησε σφοδρή κριτική ειδικότερα στους βουλευτές, ως προς την στάση τους, χαρακτηρίζοντας τους «ανύπαρκτους».

Στην ίδια εκδήλωση, αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση της προέδρου των Εφετών κ. Σμαραγδής Κατσουλάκου, που έκανε λόγο για «παραλογισμό» και απόφαση που δεν έχει κανένα έρεισμα. Τόνισε ακόμη πως «δεν μπορεί η ιστορικότητα του Μεσολογγίου, που είναι αδιαμφησβήτητη, να καθορίζει την δικαιοσύνη του μέλλοντος». H παρέμβαση της ανώτατης δικαστικού έγινε δεκτή με θερμό χειροκρότημα από τα παριστάμενα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Γιώργος Παπαναστασίου δήμαρχος Αγρινίου Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου Πρωτοδικείο Αγρινίου