ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Παπαναστασίου για την εκτροπή: “Η προσέγγιση του κ. Βορίδη είχε θετική διάσταση”

Παρουσία του βουλευτή Αττικής και Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη αλλά και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) στο Αγρίνιο.

Στην σύσκεψη που προηγήθηκε στο Επιμελητήριο συζητήθηκαν αγροτικά ζητήματα παρουσία του Υπουργού, του Γενικού Γραμματέα Γ. Στρατάκου, του Περιφερειάρχη, δημάρχων και βουλευτών.

Ο δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, αμέσως μετά τη σύσκεψη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη, αναφέρθηκε στην προσέγγιση του κ. Βορίδη που όπως σημείωσε “είχε θετική διάσταση και αναφέρθηκε στις ακυρωτικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων για την εκτροπή”.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παπαναστασίου:

«Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον Υπουργό Μ. Βορίδη όλα τα ζητήματα αρμοδιότητάς του. Τα χρόνια προβλήματα του αρδευτικού συστήματος, θέματα που αφορούν τους ελαιοπαραγωγούς αλλά και τις εξελίξεις που αφορούν στη συζήτηση για την εκτροπή του Αχελώου ποταμού. Η προσέγγιση του κ. Βορίδη είχε θετική διάσταση και αναφέρθηκε στις ακυρωτικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων για την εκτροπή. Τον ενημερώσαμε για την μεγάλη προσπάθεια των Δημάρχων και των φορέων του νομού με την στήριξη του Περιφερειάρχη για την αποτροπή κάθε παράλογης μεθόδευσης».

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close