ΠαραπολιτικάΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Πάλι θύμισε ότι είναι «παλιός αυτοδιοικητικός» ο Γ. Παπαναστασίου

Φαίνεται ότι του άρεσε τις προηγούμενες φορές που το τόνισε και ίσως θεωρεί ότι έτσι «κομπλάρει» τους αντιπάλους του, πάντως ο δήμαρχος Αγρινίου επανέλαβε και πάλι την ατάκα «είμαι παλιός αυτοδιοικητικός»!

Αυτό έγινε με αφορμή μια πολύ… παρατεταμένη ερώτηση που άκουσε, μεταξύ άλλων, η οποία τον έκανε να αναρωτηθεί αν «κάνουμε ερωτήσεις ή δηλώσεις». Εκεί κάπου πήρε τον λόγο ο Γ. Παπαναστασίου λέγοντας πως είναι παλιός αυτοδιοικητικός και καταλαβαίνει ότι κάποιες ερωτήσεις γίνονται γιατί πρέπει να γίνουν!

Πάντως το ίδιο θέμα έβγαλε από τα… ρούχα του τον κ. Καλαμπαλίκη. Μάλλον, ακριβέστερα, τον έκανε να πάρει το γνωστό… κεραμιδί χρώμα που αποκτά όταν εκνευρίζεται. Η ερώτηση είχε να κάνει με τα όσα έγιναν πέρυσι στην διάρκεια του μαραθώνιου «Μιχάλης Κούσης».

Σχεδόν μαινόμενος ο κ. Καλαμπαλίκης φώναξε «πείτε μας κι εμάς τι είναι αυτό που έγινε πέρυσι να μάθουμε»!

Κανείς από τους παραπάνω, πάντως, δεν φάνηκε να εκνευρίζεται από την εξίσου μεγάλη, σε έκταση, απάντηση του αντιδημάρχου κ. Ζαρκαβέλη περί τα αθλητικά. Ίσως γιατί ο τελευταίος είπε πως «τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν υπάρξει εκατό διαφορετικές δραστηριότητες και στο ΔΑΚ από εκεί που αθλούνταν πεντακόσια άτομα τώρα πια αθλούνται δύο χιλιάδες»…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button