ΠαραπολιτικάΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Η α λα καρτ κριτική του Γ. Παπαναστασίου και οι ευθύνες των “προηγούμενων”

Εντύπωση προκαλεί ο τρόπος που προσπαθεί ορισμένες φορές να ελιχθεί ο δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όταν δέχεται κριτική για ζήτημα του δήμου πολλές φορές επιλέγει να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα…

Πως; Με απαντήσεις του στυλ «αυτά τα προβλήματα τα βρήκαμε από τους προηγούμενους…”. Μάλιστα στην τελευταία συνεδρίαση το πήγε και ένα βήμα πιο πέρα: «Βρήκαμε δάνεια από τους προηγούμενους για αυτό καλό θα ήταν κάποιοι να μην μιλάνε , γιατί οι παρατάξεις τους δεν προήλθαν από παρθενογένεση» , είπε μεταξύ άλλων.


Ο κ. Παπαναστασίου προφανώς αναφερόταν στην παράταξη Μοσχολιού , αφού τέσσερις Δημοτικοί Σύμβουλοι από την παράταξη της Σταρακά είχαν εκλεγεί και με τον Μοσχολιό.

Επί δημαρχίας Μοσχολιού το μοναδικό δάνειο ήταν αυτό για την αγορά του κτηρίου της πρώην Τράπεζας της Ελλάδας . Το κτίριο δηλαδή που δημιουργήθηκε η Δημοτική Πινακοθήκη και που πολλές φορές έχει φωτογραφηθεί ο κ. Παπαναστασίου σε εκθέσεις και άλλες εκδηλώσεις , ενώ ακόμη και το προεκλογικό σποτ είχε πλάνα από τη Δημοτική Πινακοθήκη η οποία δεν θα υπήρχε χωρίς το δάνειο.

Η χθεσινή συνεδρίαση τα έφερε έτσι ώστε ο Δήμαρχος να αναφερθεί και στον Ξενώνα κακοποιημένων γυναικών , έργο για το οποίο κατηγόρησε παλιά τον κ. Μοσχολιό λέγοντας ότι “δεν υπάρχουν κακοποιημένες γυναίκες στο Αγρίνιο”!

Σε άλλο δε σημείο της συνεδρίασης αναφέρθηκε στον θεσμό “Ελαία” με αφορμή τη βράβευση του Δήμου στην Ιταλία , δράση η οποία ξεκίνησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Πλούσια λοιπόν η κληρονομιά από την προηγούμενη δημοτική αρχή, όπως και πολύ περισσότερα τα έργα, κάτι που φάνηκε στον πίνακα με τις πληρωμές έργων που παρουσίασε η δημοτική αρχή . Μόλις 3.400.407 ευρώ το 2018 τέσσερις φορές λιγότερα από το 2013 -2014 .

Οι συγκρίσεις δείχνουν ο κ. Παπαναστασίου υπολείπεται αρκετά σε έργο και δράσεις από τους προηγούμενους .

Καλό θα είναι λοιπόν, μετά από έξι χρόνια στο τιμόνι του Δήμου να μην ψάχνει μόνιμα δικαιολογίες τι έκαναν ή τι δεν έκαναν οι προηγούμενοι, αλλά να δει τι έργο θα παραδώσει ο ίδιος και πως θα επιλύσει τα οποία προβλήματα βρήκε.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button