Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Με Γ. Κουρουμπλή για αρχή, το “άνοιγμα” Παπαναστασίου στην κεντροαριστερά;

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνει η παράταξη του νυν δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου στο “άνοιγμα”  του προς την κεντροαριστερά και γενικότερα άλλους πολιτικούς χώρους, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης ενός ανεξάρτητου προφίλ.

Δεν εξηγείται διαφορετικά η ιδιαίτερη μεταχείριση που υπήρξε στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Γιώργου Κουρουμπλή, που είναι ανιψιός του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιώργο Παπαναστασίου, ποζάρει με τον δήμαρχο μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και στο μήνυμα του τονίζει πως στηρίζει τον δήμαρχο “μακριά από πολιτικές αγκυλώσεις και κομματικά στερεότυπα”.

Γράφει συγκεκριμένα ο κ. Κουρουμπλής:

«Δίνω τα χέρια με τον Γιώργο Παπαναστασίου και συστρατεύομαι στην προσπάθεια του  για μια ανθρώπινη πόλη. Αποφάσισα  να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Δημάρχου αναγνωρίζοντας  το έργο που έχει γίνει. Μακριά από πολιτικές αγκυλώσεις και κομματικά στερεότυπα.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θέλει ανθρώπους καθαρούς, εργατικούς και αποτελεσματικούς. Πιστεύω ότι έχω αυτά  τα προσόντα και γι αυτό επέλεξα  να δώσω τον προσωπικό μου αγώνα με τον Γιώργο Παπαναστασίου.

Παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια την προσπάθεια που γίνεται για την  βελτίωση των αθλητικών υποδομών, των παιδικών σταθμών, την αναβάθμιση της εικόνας της πόλης.Είμαι πατέρας δύο παιδιών και θέλω να ζουν σε μια σύγχρονη πόλη, να μπορούν να  χαίρονται  και να αθλούνται με ασφάλεια.

Τιμώ τον Γιώργο Παπαναστασίου για το  ήθος και την ακεραιότητά του. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να προσφέρω στον αγώνα για την καλή πορεία αυτού του τόπου».

Πάντως, εν αποκλείονται στο διάστημα ανάλογες κινήσεις από τον κ. Παπαναστασίου, στο πλαίσιο ενίσχυσης του αφηγήματος των συνεργασιών και των συνεργιών που επιχειρεί να “περάσει” προς τα έξω η παράταξη του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button