Αθλητισμός

Παπαδόπουλος Κ. και Τσακανικας Θ. στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών Kick boxing

spo-kakarel-panel3Oι αθλητές του ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας Fight club kakarelis αναχωρούν το Σάββατο μαζί με την εθνική ομάδα Kick boxing για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της WAKO. Προπονητής της εθνικής ομάδας και ο προπονητής τους Κακαρέλης Νίκος όπου θα είναι κοντά τους για να τους βοηθήσει.

spo-kakarel-panel“Ο Παπαδόπουλος αγωνίζεται στην κατηγορία των – 71 κιλών Low kicks αφού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΠΟΚ αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος και στα Low kicks αλλά και στο k1. Στο πανευρωπαϊκό έχεις από τις πιο δύσκολες κατηγορίες με 16 αθλητές. Ο Τσακανικάς αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των – 67 κιλών Low kicks της ΠΟΚ θα αγωνιστεί και στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με συμμετοχή 17 αθλητών στην κατηγορία του. Οι αθλητές κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια στην Α κατηγορία και διεκδικούν μια θέση για το μετάλλιο που θα τους δώσει τα μόρια για το άνευ εξετάσεων για όποια πανεπιστήμια θέλουν. Πιστός στην παράδοση ο ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας πλέον με πρωταθλητές Ελλάδος σε όλες τις ηλικίες της μοναδικής αναγνωρισμένης ομοσπονδίας της ΠΟΚ.

spo-kakarel-panel1“Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές του συλλόγου μας αλλά και σε όλη την εθνική ομάδα Kick boxing. Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας xtremestores Agriniou, seven Hellas, Fclub, Queen club και την Courier Κοντογεωργος Φώτης. Στην Εθνική ομάδα συμμετείχε κι άλλος ένας αθλητής του συλλόγου μας ο Δριβας Παναγιώτης  δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού”, αναφέρει η ανακοίνωση.

spo-kakarel-panel2

spo-kakarel-panel4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close