ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Μεσολόγγι: Ζητούν να μείνει και με Κικίλια ο Π. Παπαδόπουλος στο νοσοκομείο

Ζητούν με υπογραφές να συνεχίσει

Κάτι πολύ ενδιαφέρον συμβαίνει αυτή την εποχή στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Λήγει η σύμβαση του εκεί διοικητή κ. Παπαδόπουλου- διορισμένου επί ΣΥΡΙΖΑ και ξεκάθαρα κομματικού στελέχους, με υποψηφιότητα στην αυτοδιοίκηση και με δημόσιο λόγο ακραιφνώς υπέρ της προηγούμενης κυβέρνησης-όμως είναι κάποιοι που επιθυμούν να τον δουν να παραμένει στην θέση του, προφανώς θεωρώντας τον αναντικατάστατο.

Για τον σκοπό αυτό “συγκεντρώνονται υπογραφές”, με κοινοποιήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , ενώ γενικά παρατηρείται μια κινητοποίηση υπέρ της παραμονής στην θέση του. Όσοι μάλιστα πρωτοστατούν, στο σχετικό κείμενο συλλογής υπογραφών,  καταλήγουν την επιχειρηματολογία τους, γράφοντας πως “οι θέσεις αυτές είναι θέσεις κοινωνικής ευθύνης και όχι κομματικής ανταμοιβής”!

Όλο αυτό έχει φέρει και δημόσιες διενέξεις μεταξύ υποστηρικτών και μη της παραμονής του κ. Παπαδόπουλου ως διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου,. Μια χαρακτηριστικη είναι η παρακάτω:

Όλα αυτά όμως δεν θα είχαν αξία όλα αυτά αν δεν φαινόταν μάλλον να επιθυμεί κι εκείνος το ίδιο πράγμα. Αυτό συμπεραίνεται εύκολα αν δει κανείς ότι έχει κοινοποιήσει κι ο ίδιος (!) στον λογαριασμό του στο facebook την πρωτοβουλία υπέρ της παραμονής του, πράγμα όχι και τόσο συνηθισμένο:

Και είναι απορίας άξιο ως γεγονός, καθώς ο ίδιος ο κ. Παπαδόπουλος έχει πολλάκις δηλώσει ότι διαφωνεί με την πολιτική της ΝΔ στην Υγεία, έχε ξιφουλκήσει (προ εκλογών) εναντίον της, καθώς την θεωρεί νεοφιλελεύθερη και ενάντια στις ανάγκες του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα της.

Να πιστεύει στον ίδιο τον υπουργό κ. Κικίλια τόσο πολύ; Τίποτε δεν είναι απίθανο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button