Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Π. Παπαδόπουλος: “Κοινός ψεύτης και συκοφάντης ο κ. Καραπάνος!”

Βαρείς χαρακτηρισμούς για τον δήμαρχου Μεσολογγίου, που δεν συνάδουν και τόσο με την ιδιότητα του κρατικού λειτουργού, χρησιμοποιεί ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας.

Ο κ. Παπαδόπουλος συγκεκριμένα, καταφέρεται κατά του δημάρχου Νίκου Καραπάνου, επειδή, υποστήριξε πως το νοσοκομείο γνώριζε για την έλευση των μεταναστών στο Μεσολόγγι.

Η δήλωση του Πάνου Παπαδόπουλου:

“Κατά την σημερινή σύσκεψη Δήμου, Φορέων και πολιτών Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ο φέρων τον τίτλο του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ , ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ τρόπο ανέφερε ότι η Διοίκηση του Νοσοκομείου και εγώ προσωπικά είχαμε ενημέρωση για την έλευση και εγκατάσταση των συγκεκριμένων συνανθρώπων μας σε Ξενοδοχείο της πόλης.

Επειδή ο κ. Καραπάνος ήταν από τους ελάχιστους που γνώριζαν τι ακριβώς συμβαίνει

Δηλώνω ότι

• ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ γιατί απλούστατα δεν προβλέπεται .
• ΕΑΝ Ο κ. Καραπάνος έχει στα χέρια του οποιοδήποτε σχετικό έγγραφο να το καταθέσει εδώ και τώρα, διαφορετικά είναι κοινός ψεύτης και συκοφάντης και σύντομα θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.
• Είναι ΣΑΦΕΣ ότι στο DNA ορισμένων έχει καταγραφεί ως δεύτερη φύση η λάσπη και η συκοφαντία πράγμα το οποίο έχει οδηγήσει τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου σε πλήρη απαξίωση και οπισθοδρόμηση.
• Τέτοιου είδους πρακτικές θα γυρίσουν μπούμερανγκ στον κ. Καραπάνο και σύντομα έρχεται η ώρα να απολογηθεί για το μέγεθος των δικών του ευθυνών και όσων με απαράδεκτο τρόπο εκστομίζει.
• Τελειώνει το καταστροφικό σας έργο κ. Καραπάνο .
• Στο παζλ των «αναμνήσεων», μας αφήνετε πίσω το τρίπτυχο : συκοφαντία, απειλές και ψέματα.

Ως Διοικητής του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας δηλώνω ότι θα παράσχουμε κάθε είδους Ιατρική και Νοσοκομειακή περίθαλψη , όχι μόνο στους συγκεκριμένους συνανθρώπους μας αλλά και στον κάθε πολίτη του κόσμου και της ευρύτερης περιοχής που προσφεύγει στα Νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας όπως κάθε φορά πράττουμε.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button