ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Π. Παπαδόπουλος: “Άθλιος συκοφάντης ο Καραπάνος-προσφεύγω στη δικαιοσύνη”

Στις δικαστικες αίθουσες, όπως φαίνεται θα υπάρχει συνέχεια στην αντιπαράθεση μεταξύ του δημάρχου Μεσολογγίου Νίκου Καραπάνου και του επικεφαλής της παράταξης “Η Κοινωνία Μπροστά” και διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου Πάνου Παπαδόπουλου.

Είχε προηγηθεί ανταλλαγή ανακοινώσεων και δηλώσεων, που σχετίζονταν μεταξύ άλλων με τις οικονομικές δοσοληψίες του νοσοκομείου, αλλά, κατα κύριο λόγο με τα πεπραγμένα του κ. Παπαδόπουλου, την περίοδο που είχε την ευθύνη του Λιμενικού Ταμείου Μεσολογγίου.

Ο κ. Παπαδόπουλος, αναφερει:

“Άθλιε συκοφάντη, σου έχω πει να προσέχεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις, με όσα κατάπτυστα και ποινικώς ελέγξιμα “εκτοξεύεις” στο δημόσιο διάλογο.

Ξεπέρασες όμως ακόμα και την πιο νοσηρή φαντασία. Τόσο πανικός σε έχει καταβάλει! Άκου λοιπόν κ. συκοφάντη:

α) Εάν είχα “φάει” 330.000 ευρώ από το Λιμενικό Ταμείο Αιτωλ/νίας, το 2012(!), πιθανόν να μην ήμουν εδώ που είμαι σήμερα, όπως εσύ δεν θα είσαι μετά τις δημοτικές εκλογές.

β) Η έκθεση των ορκωτών λογιστών αναφέρεται σε παραλήψεις κατά τα έτη 2009-2014, σύμφωνα με τις τηρούμενες διαδικασίες. Δεν κάνει όμως σε καμία περίπτωση λόγο για κατάχρηση ή οικονομικές ατασθαλίες.

Και αυτό το ξέρεις πολύ καλά, διότι αν υπήρχε κάτι το ουσιωδώς μεμπτόν, εσύ προσωπικά, πέντε χρόνια τώρα, θα με είχες στείλει… εξορία.

γ) Όλες οι δαπάνες του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας εγκρίνονταν από τη Λιμενική Επιτροπή και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Επίσης και οι απολογισμοί του στο τελικό στάδιο από το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Κοινέ συκοφάντη, ο απολογισμός του 2012 λοιπόν που ήμουν πρόεδρος, έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Ναυτιλίας χωρίς καμία απολύτως παρατήρηση!

δ) Λόγω έλλειψης υπαλλήλων και ταμειακής υπηρεσίας – που και σήμερα υφίσταται – οι επιταγές για εξόφληση πολλών προμηθευτών κοβόταν στο όνομα του εκάστοτε προέδρου με απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής και συνοδευτικά τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής και όλα τα νόμιμα παραστατικά. Αποδίδονταν δε πλήρης απολογισμός στην Λιμενική Επιτροπή. Κανένα χρηματικό ένταλμα, όπως ψευδώς υπονοείς, έχει απωλεσθεί επί θητείας μου. Υπάρχουν τα πάντα στα βιβλία ταμείου και το ξέρεις πολύ καλά. Να σου θυμίσω δε για πολλοστή φορά ότι πριν και μετά από μένα και μέχρι 31-12-2014 πέντε (5) πρόσωπα διετέλεσαν πρόεδροι στο Λιμενικό Ταμείο Αιτωλ/νίας!

ε) Έχουν περάσει έξι (6) χρόνια που αποχώρησα από το Λιμενικό Ταμείο και ακόμα… ψάχνεις! Αν είχες βρει κάτι, φαντάζομαι, θα πανηγύριζες πίνοντας ουίσκι (ξέρεις που), όπως ήπιες(;) από λάστιχο το νερό του Αιτωλικού! Ωσονούπω λοιπόν θα ανακουφιστούν πολλοί που θα πάρεις αυτό που σου αξίζει…

Μια του κλέφτη… δυο του κλέφτη ήρθε και η ώρα σου:

1. Με συκοφάντησες ότι λαμβάνω 3.000 ευρώ από το Νοσοκομείο και πήρες την απάντησή σου.
2. Με συκοφάντησες ότι έχω γραμματέα μου στο Νοσοκομείο την κόρη του υποψήφιου Δημάρχου Παντελή Σκαρμούτσου και έπεσες στα βράχια, σπάζοντας τα μούτρα σου.
3. Με συκοφάντησες ότι πλήρωσα 5.800 ευρώ σε κρουασάν και καφέδες από το Νοσοκομείο… κερνώντας τους φίλους μου (κανονική αγυρτεία). Γελάνε και οι πέτρες!
4. Έρχεσαι τώρα να εκτοξεύσεις λάσπη ότι “έφαγα” 330.000 ευρώ κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο Λιμενικό Ταμείο. Ντροπή σου αχαρακτήριστε συκοφάντη!

Επειδή λοιπόν, όλα τα παραπάνω δεν έχουν προηγούμενο.

Επειδή πλέον σε έχω “δεμένο” πολύ καλά για όσα άθλια και συκοφαντικά έχεις εκτοξεύσει εναντίον μου, δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να ΚΑΤΑΦΥΓΩ στη δικαιοσύνη.

Εκεί θα δεις «πόσα απίδια πιάνει ο σάκος». Σου έχω πει ότι δεν αστειεύομαι θρασύτατε…

Και βέβαια εγώ θα έχω τη δυνατότητα νομικής υποστήριξης, ξέρεις, έφαγα τόσα πολλά αλλά έχω και αρκετούς φίλους. Εσύ ο “αμόλυντος” και “άφθαρτος” για να δούμε αν θα έχεις, τη στιγμή κατά την οποία θα έχεις στερηθεί το νομικό οπλοστάσιο του Δήμου. Εκεί λοιπόν θα φανεί και η “καβάντζα” των προηγούμενων χρόνων εκατέρωθεν… Αντιλαμβάνεσαι νομίζω.

ΥΓ1. Για την ταμπακιέρα και όσα αναφέρουμε, δεν απαντάς καθόλου για το Λιμενικό Ταμείο. Ευτυχώς δηλαδή που είμαστε εδώ και σου “θυμίζουμε” τα πεπραγμένα(;) σας… ώστε να πάρετε μπρος.

ΥΓ2. Αλήθεια, πόσα χρήματα έχεις λάβει μέχρι σήμερα από την συμμετοχή σου στο Δ.Σ. της «Μαρίνα Α.Ε.», ενημέρωσε τους δημότες. Μήπως 1.000 ευρώ το μήνα; Και κάτι άλλο: Μήπως φοβάσαι την ολική επαναφορά στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, μπας και κινηθεί κάτι στο λιμάνι;

ΥΓ3. Από το Νοσοκομείο – που τόσο σε πονάει – σου απονέμω το βραβείο του μεγαλύτερου υπονομευτή και υποστηρικτή του… Αγρινίου. Και μιας και μιλάς για τον αυτόματο πιλότο, στις 17-5-2019 εγκρίθηκαν και προκηρύσσονται οι τέσσερις νέες μόνιμες θέσεις ιατρών στο Νοσοκομείο μας (καρδιολόγος, χειρούργος, γυναικολόγος και νεφρολόγος).

Καληνύχτα σας κ. Καραπάνο…”

Ετικέτες

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close