Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Χρηματοδότηση από την Περιφέρεια για μηχανήματα ζητά ο διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου

Την ανταπόκριση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος για την άμεση προμήθεια μηχανημάτων, ζητά με επιστολή του ο διοικητής της Νοσηλευτικής Μονάδας του Μεσολογγίου, Πάνος Παπαδόπουλος.

Η επιστολή:

“Κύριε Περιφερειάρχη ,
Με σχετική εισήγηση και απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας χρηματοδοτεί τέσσερα (4) Νοσοκομεία με τον αναγκαίο Ιατροτεχνολογικό Εξοπλισμό προκειμένου μεταξύ των άλλων να αντιμετωπιστεί η διασπορά της πανδημίας του κορωνοϊου . Και ορθώς πράττει.
Θέλουμε όμως να σας επισημάνουμε ότι στην περιφέρειά μας υπάρχουν και άλλες Νοσηλευτικές Μονάδες οι οποίες έχουν ανάγκη χρηματοδότησης για την προμήθεια του Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που έχει ζητηθεί και προς εσάς και προς την 6η ΥΠΕ.
Συγκεκριμένα με τα υπ. αρίθμ. 11767/3-12-2019 προς τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ και το υπ. αρίθμ. 391/14-01-2020 ταυτάριθμο έγγραφο προς εσάς η Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» έχει ζητήσει την άμεση και επείγουσα προμήθεια των παρακάτω μηχανημάτων.:
• Έναν (1) έγχρωμο υπερηχοκαρδιογράφο
• Δύο (2) Αναισθησιολογικά συστήματα
• Ένα(1) υπερηχοτομογράφο
• Εννέα (9) απινιδωτές
• Δυο (2) χειρουργικά τραπέζια

Με δεδομένη την ευαισθησία σας στον τομέα της υγείας παρακαλούμε για την άμεση ανταπόκρισή σας σε τρόπο ώστε να ικανοποιηθούν τα ανωτέρω αιτήματα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button