Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων αναμένεται να αγωνιστεί στην Γ΄ ΕΠΣΑ

Στην Γ΄ Κατηγορία της ΕΠΣΑ αναμένεται να δηλώσει συμμετοχή, σύμφωνα με πληροφορίες, η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ Καλυβίων, προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, ενώ έχει ¨κλείσει¨ ήδη το θέμα του προπονητή.

Μετά από ένα χρόνο αποχής της ομάδας από το τοπικό πρωτάθλημα, τις επόμενες μέρες θα κατατεθούν στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας η αίτηση και το παράβολο για την συμμετοχή του ΠΑΟΚ Καλυβίων στη Γ΄ ΕΠΣΑ, ενώ η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί λίγο αργότερα και για τη δήλωση συμμετοχής των τμημάτων υποδομής του σωματείου (Κ14, Κ16).


Αξίζει να σημειωθεί ότι για την Γ΄ Κατηγορία οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθούν έως την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018 και ώρα 13:00 μ.μ. ενώ η καταληκτική ημερομηνία, για δηλώσεις συμμετοχής στο παιδικό πρωτάθλημα (Κ16) και στο πρωτάθλημα προπαίδων (Κ14), είναι η Τρίτη 28 Αυγούστου 2018 και ώρα 18:00 μ.μ.

Μετά από επαφές και συνομιλίες που έγιναν, οριστικοποιήθηκε το θέμα του προπονητή, με τον Νίκο Φαναριώτη να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά και των τμημάτων υποδομής, για τα οποία είχε την ευθύνη και την προηγούμενη χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντείνονται οι προσπάθειες, με θετικά αποτελέσματα έως τώρα, ώστε να συμπληρωθεί του ρόστερ της ομάδας, με παίκτες που αγωνίζονταν παλαιότερα σε αυτή, αλλά και με νέα πρόσωπα από σωματεία της περιοχής.

Όσων αφορά τις διοικητικές εξελίξεις, γίνονται συζητήσεις και διερευνητικές επαφές με ανθρώπους που θέλουν ή έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να βοηθήσουν την ομάδα και σύντομα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για να συσταθεί εκ νέου η διοίκηση του συλλόγου.

kalyvia.gr

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button