Lifestyle & PeopleΡοή Ειδήσεων

Πάνος Καμμένος: Με το νέο λουκ στη φωτογραφία με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

«Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα» έγραψε ο Πάνος Καμμένος στη φωτογραφία του με τη νέα πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα και τη σύζυγό του

Νέες φωτογραφίες του Πάνου Καμμένου με το εμφανώς διαφορετικό λουκ από την Ουάσινγκτον ήρθαν στη δημοσιότητα.

Ο κ. Καμμένος, ο οποίος βρίσκεται στην Ουάσινγκτον για την σημερινή ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με την νέα Αμερικανίδα πρεσβευτή στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του, Έλενα Τζούλη.


«Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Πάνος Καμμένος.

Ο Πάνος Καμμένος ανήρτησε και ο ίδιος φωτογραφίες στο Χ από τετ α τετ που είχε, μεταξύ άλλων, με τον Τζον Κατσιματίδη, τον Γκας Μπιλιράκη και την Νικόλ Μαλλιωτάκη.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο Πάνος Καμμένος έχε διατηρήσει το χαμηλό βάρος του αλλά έχει αλλάξει την κόμμωσή του.

protothema.gr

Χορηγούμενη

pap xmas 1000x563px Τοπική Διαφήμιση
koukounas ezgif.com resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button